Ranice na kozici...

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
punisher_bgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 5:46 pm

Ranice na kozici...

Post od punisher_bgd »

Sa prednje strane penisa, kad zagulim kozicu posle sexa s devojkom su mi se pojavile ranice, koje su dosta dugacke i crvene, na nekoliko mesta... mene licno to podseca kao da mi je koza previse suva bila, pa da se pri iritaciji previshe rastegla i popucala... sad me to pece kad god hocu da zagulim kozicu, i ne mogu ni da pomislim na sex, ali dok sam u normalnom stanju ne osecam nishta... da li neko zna shta je u pitanju ? i kako to da izlecim ?
ocajnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 12:05 pm

Post od ocajnik »

uf, isti problem ovde.... znaci, imam stalnu vezu, ne svrljam ja, ne mislim ni da ona svrlja i sad, desi se sledece..... jednu noc posle grada dosli kod mene malo pod gasom, imali odnos, i ja zaspao, bez da sam se okupao... i ujutru jedva stigao na posao. Na poslu sam hteo da umrem od svraba, jedva docekah da stignem kuci. I od tog dana pocele muke, prvo mi se desavalo nesto kao da mi se glavic peruta/ljusti uz prilicno neprijatan miris, iako je pauza izmedju pranja bila svega nekoliko sati, i posle desetak dana, to jest pre 4 dana, pojavile mi se ranice na unutrasnjoj strani kozice, koje su vise licile na zagrebotine. Medjutim, sad su prerasle vec u kruzne ranice, i ima ih oko 5-6, uz nesnosan bol..... priroda posla mi je takva da tek sutra mogu stici do lekara, sto cu i uciniti... ali probao sam i da ispiram to sa 3% hidrogenom, i da stavljam onaj antibiotski prasak za rane, ali bez uspeha, tako da ovo stanje vec pocinje da me zabrinjava. Rekao sam i njoj sta se desilo, ali ona nema apsolutno nikakvih simptoma ikakvog problema...... ajde ako neko ima predstavu sta bi ovo moglo biti, nek me malo utesi, mada sutra 10000% idem kod doce....

pozdrav i hvala za odgovore!
ocajnik
Novi član
Novi član

Post od ocajnik »

uf, isti problem ovde.... znaci, imam stalnu vezu, ne svrljam ja, ne mislim ni da ona svrlja i sad, desi se sledece..... jednu noc posle grada dosli kod mene malo pod gasom, imali odnos, i ja zaspao, bez da sam se okupao... i ujutru jedva stigao na posao. Na poslu sam hteo da umrem od svraba, jedva docekah da stignem kuci. I od tog dana pocele muke, prvo mi se desavalo nesto kao da mi se glavic peruta/ljusti uz prilicno neprijatan miris, iako je pauza izmedju pranja bila svega nekoliko sati, i posle desetak dana, to jest pre 4 dana, pojavile mi se ranice na unutrasnjoj strani kozice, koje su vise licile na zagrebotine. Medjutim, sad su prerasle vec u kruzne ranice, i ima ih oko 5-6, uz nesnosan bol..... priroda posla mi je takva da tek sutra mogu stici do lekara, sto cu i uciniti... ali probao sam i da ispiram to sa 3% hidrogenom, i da stavljam onaj antibiotski prasak za rane, ali bez uspeha, tako da ovo stanje vec pocinje da me zabrinjava. Rekao sam i njoj sta se desilo, ali ona nema apsolutno nikakvih simptoma ikakvog problema...... ajde ako neko ima predstavu sta bi ovo moglo biti, nek me malo utesi, mada sutra 10000% idem kod doce....

pozdrav i hvala za odgovore!
ocajnik
Novi član
Novi član

Post od ocajnik »

dijagnoza sledeca: vaginalis candida, ili tako nesto, gljivice.....
terapija: caj od kamilice naizmenicno sa rastvorom soda bikarbone, canesten mast i tablete orvagil 4 komada odjednom, udarna doza.....

sad bar znam sta je......
Hellboy321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 11:46 pm

Post od Hellboy321 »

ocajnik napisao:dijagnoza sledeca: vaginalis candida, ili tako nesto, gljivice.....
terapija: caj od kamilice naizmenicno sa rastvorom soda bikarbone, canesten mast i tablete orvagil 4 komada odjednom, udarna doza.....

sad bar znam sta je......
Mozda je glupo pitanje , ali da se maze ili pije ? :oops:
citostatik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 20, 2006 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od citostatik »

Pa valjda ispira...
Odgovori