lecenje migrena
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 21, 2007 5:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
lecenje migrena
da li neko zna malo vise o lecenju migrena?Umesto skupih ispitivanja, mozda neki dobar lek osim kafetina, analgina, naksetola, raptena, novalgetola, diklofenaka i tim slicnih lekova koje sam probala.Preosetljivost na jake mirise, jaku svetlost, sunce, cak i onda kada glavobolja nije prisutna.Cesto nema predsimptoma.
Na pogresnom si forumu, ali kako vidm nigde nisu postavili neurologiju gde bi trebao da se obratis.
U Institutu za mentalno zdravlja u Palmoticevoj radio je Centar za glavobolje, vodila ga je dr. Mirjana Jovanovic. Pisem u proslom vremenu, jer sam sad bila na njihovom sajtu, ali su ga izmenili i ne mogu da se snadjem.
Potrazi njihov telefon, pa se raspitaj.
Ako si zdravstveno osiguran, ne placas nista osim participacije, cak ti ne treba ni uput, samo odes tamo i zakazes se.
Bila je emisija o njima na TV, ljudi su iznosili jako pozitivna iskustva.
Cula sam da ima nesto i u Gradskoj bolnici, ali nista vise od toga.
Bolje ti je da odes na ispitivanje kod strucnjaka, nego da krkas kafetine i sl.
Pozdrav
U Institutu za mentalno zdravlja u Palmoticevoj radio je Centar za glavobolje, vodila ga je dr. Mirjana Jovanovic. Pisem u proslom vremenu, jer sam sad bila na njihovom sajtu, ali su ga izmenili i ne mogu da se snadjem.
Potrazi njihov telefon, pa se raspitaj.
Ako si zdravstveno osiguran, ne placas nista osim participacije, cak ti ne treba ni uput, samo odes tamo i zakazes se.
Bila je emisija o njima na TV, ljudi su iznosili jako pozitivna iskustva.
Cula sam da ima nesto i u Gradskoj bolnici, ali nista vise od toga.
Bolje ti je da odes na ispitivanje kod strucnjaka, nego da krkas kafetine i sl.
Pozdrav