BAKTERIJA ILI NE
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
BAKTERIJA ILI NE
U 8 nedelji trudnoce radila sam analizu krvi i urina. Tada je u nalazu pisalo da postoje bakterije u urinu-DOSTA. Nakon 3-4 dana uradila sam urinokulturu i nalaz je-STERILAN. Sad mi nije jasno da li je to moguce. Doktorka je na putu, a ja sam nestrpljiva. Molim za pomoc 

Re: BAKTERIJA ILI NE
bakterije kod zena(koliko ja znam, a nisam expert) se odredjuju i preko vaginalnog brisa. pitaj doktorku, cudno je da ti nije rekla to.nnaaddaa napisao:U 8 nedelji trudnoce radila sam analizu krvi i urina. Tada je u nalazu pisalo da postoje bakterije u urinu-DOSTA. Nakon 3-4 dana uradila sam urinokulturu i nalaz je-STERILAN. Sad mi nije jasno da li je to moguce. Doktorka je na putu, a ja sam nestrpljiva. Molim za pomoc
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koju si analizu radila?
Ako je to obican nalaz urina moguce je da nisi dobro dala urin za uzorak ( srednji mlaz,ne prvi) i da su bakterije koje su bile u uretri usle u bocicu a da ustvari nemas infekciju.
Treba da uradis urinokulturu.
Ako je to obican nalaz urina moguce je da nisi dobro dala urin za uzorak ( srednji mlaz,ne prvi) i da su bakterije koje su bile u uretri usle u bocicu a da ustvari nemas infekciju.
Treba da uradis urinokulturu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.