BAKTERIJA ILI NE

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nnaaddaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 8:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

BAKTERIJA ILI NE

Post od nnaaddaa »

U 8 nedelji trudnoce radila sam analizu krvi i urina. Tada je u nalazu pisalo da postoje bakterije u urinu-DOSTA. Nakon 3-4 dana uradila sam urinokulturu i nalaz je-STERILAN. Sad mi nije jasno da li je to moguce. Doktorka je na putu, a ja sam nestrpljiva. Molim za pomoc :)
marko_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 07, 2007 3:17 pm

Post od marko_87 »

Ja ne mogu da ti pomognem nikakvim strucnim misljenjem, ali mogu da te savetujem da otvoris istu ovu temu u podforumu Ginekologija, sigurno ces dobiti i brzi i strucniji odgovor.
drwho
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 4:18 pm

Re: BAKTERIJA ILI NE

Post od drwho »

nnaaddaa napisao:U 8 nedelji trudnoce radila sam analizu krvi i urina. Tada je u nalazu pisalo da postoje bakterije u urinu-DOSTA. Nakon 3-4 dana uradila sam urinokulturu i nalaz je-STERILAN. Sad mi nije jasno da li je to moguce. Doktorka je na putu, a ja sam nestrpljiva. Molim za pomoc :)
bakterije kod zena(koliko ja znam, a nisam expert) se odredjuju i preko vaginalnog brisa. pitaj doktorku, cudno je da ti nije rekla to.
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Moguce je
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

ja sam tokom citave trudnoce vodila borbu sa bakterijama u mokraci, nemoj da te brine, to je njihova redovna terminologija: DOSTA nalaze terapiju, a ako je nalaz STERILAN znaci da je sve ok.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Koju si analizu radila?
Ako je to obican nalaz urina moguce je da nisi dobro dala urin za uzorak ( srednji mlaz,ne prvi) i da su bakterije koje su bile u uretri usle u bocicu a da ustvari nemas infekciju.
Treba da uradis urinokulturu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori