Predugacka kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
M-i-k-i
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 11, 2007 4:58 pm

Predugacka kozica

Post od M-i-k-i »

Bio sam nedavno na pregledu za vojsku i lekar mi je rekao da imam predugacku kozicu. Kad mi je penis opusten ona visi preko glavica otprilike jedan santimetar i na vrhu je naborana. Kad mi je u erekciji onda prekriva ceo glavic i moram rukom da je povucem kako bi otkrio glavic. Rekao mi je da to moze da izazove upalu jer se ispod kozice sakuplja urin i vlakna sa vesa pa se tu mogu namnoziti bakterije. Rekao mi je da bi trebao posle svakog mokrenja da operem glavic i kozicu a ja to do sada nisam radio. I da prevlacim kozicu preko glavica dok mokrim. Do sada se nisam svaki put prao i nisam prevlacio kozicu dok sam mokrio i nisam imao nikakvih problema. Interesuje me da li mi je kozica stvarno predugacka i da li moze da dodje do problema. koliko bi trebala da bude dugacka normalna kozica? Hteo bih da pitam i da li se vi perete posle svakog mokrenja i da li prevlacite kozicu dok to radite? Meni je sve to cudno a blam me da pitam drugove jer ce da mi se smeju.

Kako da znam da li imam upalu? On mi nista nije rekao da imam.
drwho
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 4:18 pm

Post od drwho »

mozda imas fimozu(ili neki blazi oblik). imas temu u delu urologija pa pogledaj da li je to u pitanju.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Vidjala sam i duze kozice koje nikada nisu uzrokovale nikakve upale.
Znaci,takvu ti je kozicu priroda dala i to je to.
Znaci upale su crvenilo,bol,neprijatan miris glavica ispod kozice,bele naslage i slicno.
Duga kozica moze da ti smeta prilikom odnosa u tom smislu da ti je glavic sve vreme pokriven pa slabije osecas.Ako je to izrazano,onda moze da se uradi operacija ako je to ok,onda nema potrebe nista dirati.
Ja ne znam ni jednog muskarca koji pere svoj polni organ posle svakog mokrenja,normalno je ujutru i uvece ga oprati redovno,i eventualno posle odnosa.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

A da li kad se uvek pere mora kupkom ili moze i samo mlakom vodom?Meni je kozni lekar rekao da ne valja uvek kupkama!!
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

to sam hteo i ja da pitam. rekla mi je doktorka(dermatovenerolog) da intemne delove ne treba prati sapunom i kupkama i gelovima, vec necim sto se kupuje u apoteci sa neutralnim hp-om(sta god da to znaci)?

inace, nije napisala kako se zove, kada sam dosao kuci pogledao sam onaj njen izvestaj i nije pisalo :)

moze neko preciznije objasnjenje?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

To su sapuni za INTIMNO PRANJE,tako se zovu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

drwho napisao:to sam hteo i ja da pitam. rekla mi je doktorka(dermatovenerolog) da intemne delove ne treba prati sapunom i kupkama i gelovima, vec necim sto se kupuje u apoteci sa neutralnim hp-om(sta god da to znaci)?

inace, nije napisala kako se zove, kada sam dosao kuci pogledao sam onaj njen izvestaj i nije pisalo :)

A zasto ti je rekla da ne valja?
Ja pri svakom pranju koristim ove klasicne kupke za tusiranje,nivea,adidas i sl.
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

dusan88 napisao:
drwho napisao:to sam hteo i ja da pitam. rekla mi je doktorka(dermatovenerolog) da intemne delove ne treba prati sapunom i kupkama i gelovima, vec necim sto se kupuje u apoteci sa neutralnim hp-om(sta god da to znaci)?

A zasto ti je rekla da ne valja?
Ja pri svakom pranju koristim ove klasicne kupke za tusiranje,nivea,adidas i sl.
nemam pojma, samo je tako rekla. valjda ima veze sa ovom ph vrednoscu, nista nije precizirala.

ja koristim gel za tusiranje inace.
Odgovori