Debela i mrsavi sa istim BMI ?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Debela i mrsavi sa istim BMI ?

Post od Padmé »

Sta mislite o Body Mass Index-u (BMI) ?
Moj muz i ja smo racunali nase i ispada da imamo skoro identicne vrednosti 29,1 i 29,2, tj. da smo prekomerno ugojeni. :roll:
Ja sam na dijeti, pukao mi je film kada vise nisam mogla da stanem u konfekciju, morala sam da sijem pantalone, ne mogu da zakopcam jaknu koju probam u radnji, a rukavi predugi i sl. :oops:
S druge strane muz izgleda "normalno" 8) , niko ga ne bi opisao kao debelog, cak ni kao umereno gojaznog, ulazi bez problema u farmerke, kad kupi sako, jaknu i sl. ne mora da skracuje rukave, prepravlja.
On se godinama bavio sportom, ima povecanu misicnu masu, da li to moze biti razlog ?
Kazu da neko ima teze kosti, mozda to ?
Inace ako zelite da izracunate svoj BMI samo to ukucajte u pretrazivac, ima veliki broj sajtova koji vam automatski izracunaju ( pretpostavljam da vecina ovo zna i da ste vec racunali).
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

Re: Debela i mrsavi sa istim BMI ?

Post od jelda »

Padmé napisao:Sta mislite o Body Mass Index-u (BMI) ?

On se godinama bavio sportom, ima povecanu misicnu masu, da li to moze biti razlog ?
moze
Odgovori