un dijeta
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
un dijeta
Da li je neko mozda imao iskustva sa tzv. UN dijetom? Ukoliko jeste da li moze da objasni sve- od toga sta je, ali bukvalno sta se jelo iz dana u dan i da li moze bez onog VODENOG DANA i da li to zaista radi tj, da li se kilogrami zaista gube i kasnije uz umerenu ishranu i ne vracaju...........Pozdrav 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ja sam bila na toj dijeti pre par godina.skinula sam nekoliko kg.vise se ne secam koliko tacno al bila sam zadovoljna.na zalost svi kilogrami su se vratili posle nekog vremena jer sam ja nastavila da jedem po starom. danas sam slusala na tv nesto o toj dijeti i kazu da bas nije narocito zdrava upravo zbog razdvajanja namirnica a i da se kilogrami vracaju. 

Ja sam već 20 dana na ovoj dijeti.
Smršala sam jedno 3 kg. Nisam mnogo kg izgubila, ali sam se uvukla u stare farmerice, koje su mi bile male.
I voće mi neopisivo prija ujutru. Od kada su se pojavile trešnje, pojedem činijicu trešanja za doručak, hladnih, iz frižidera.
Planiram i kad, dostignem željenu težinu, da nastavim sa pravilnim kombinovanjem namernica.
Vodeni dan ne planiram da držim, zameniću ga voćnim. Stvarno ne bi izdržala ceo dan samo na vodi!
Smršala sam jedno 3 kg. Nisam mnogo kg izgubila, ali sam se uvukla u stare farmerice, koje su mi bile male.
I voće mi neopisivo prija ujutru. Od kada su se pojavile trešnje, pojedem činijicu trešanja za doručak, hladnih, iz frižidera.
Planiram i kad, dostignem željenu težinu, da nastavim sa pravilnim kombinovanjem namernica.
Vodeni dan ne planiram da držim, zameniću ga voćnim. Stvarno ne bi izdržala ceo dan samo na vodi!
Ja sam je drzala pre...mozda 4,5 godina...izdrzala sam malo vise od 2 meseca i skinula sam oko 6 kg, s tim da sam drzala vodni dan...2 puta, nije bilo lako, pogotovo sto dolazi posle vocnog, ujutru sam jedva ustala iz kreveta, a uvece sam legla u 10, da sto vise skratim dan...mislim da u tom vodnom danu izgubis 1 kg sigurno, tj, bar posle vocnog i vodnog...ja sam se i lepse i lakse osecala...jeste tesko ali za osecaj posle...vredi.
A ostatak dijete nije naporan, neka pravilna ishrana...posle toga jedino mi je ostala navika da jedem za dorucak voce i uvek se trudim da kombinujem iste namirnice u toku dan, bas kao sto je tu...
Nisam povratila posle kilograme posto sam postepeno gubila...
Nije losa dijeta, kontrolise te u tome sta jedes koji dan...(i treci dan sam izbacivala slatkise, samo onaj komad cokolade), jedino sto dugo traje...zato sam sada pre za dijete tipa nere...kad se vec trudis da se trudis domacinski (kad je bal nek je maskenbal
:D )
A ostatak dijete nije naporan, neka pravilna ishrana...posle toga jedino mi je ostala navika da jedem za dorucak voce i uvek se trudim da kombinujem iste namirnice u toku dan, bas kao sto je tu...
Nisam povratila posle kilograme posto sam postepeno gubila...
Nije losa dijeta, kontrolise te u tome sta jedes koji dan...(i treci dan sam izbacivala slatkise, samo onaj komad cokolade), jedino sto dugo traje...zato sam sada pre za dijete tipa nere...kad se vec trudis da se trudis domacinski (kad je bal nek je maskenbal

Jos 15 dana i zavrsavam sa tromesecnom dijetom
........skroz je super i zaista sam se pridrzavala svega navedenog, i vocnih i vodenih dana i porcijica i svega
ali.....i nije bas da smrsas od 15 do 25kg. Barem ja nisam
Smrsala sam 9kg i prilicno sam zadovoljna. Nisam bila gladna, nisu me hvatala nesvestice i ostali propratni efekti ne jedenja
a sto je najbolje, pa jela sam i slatkise, naravno samo onog dana kada su propisani i u kolicini koja je propisana
Tako da mogu toooooooooplo da preporucim ovu dijetu, u stvari vise neki rezim ishrane nego dijeta. Jedno mi samo nije jasno pa ako neko mozda moze da mi kaze, zbog cega ne mogu i dalje da nastavim da se hranim na ovakav nacin ako mi prija i ako se osecam ok, nego moram da cekam tri meseca pa da ponovim dijetu? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 03, 2007 11:33 am