Dragi/a Miu,
Zelim samo da ti se zahvalim na savetima i podrsci.
Probacemo i uradicemo sve sto je u nasoj moci, pa je svaki savet, ma kako on izgledao, dragocen.
Zalosno je samo sto osecam da moram da naglasim da sam za ovih nekoliko meseci borbe naisao i na par lekara koji su jos uvek ljudi, premda bi po definiciji svi to trebali da budu. Cak i najbanalniji gestovi ljubaznosti i uvazavanja u ovoj situaciji znace puno, kako nama, porodici, tako i samim pacijentima, a oni su to izgleda, vecinom, zaboravili.
Jos jednom hvala.
Sve najbolje!
Hvala na podrsci
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 08, 2007 4:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Borkos, nema na cemu.To je zaista najmanje sto neko moze da ucini u situaciji u kojoj se nalazis, kako ti tako i tvoja porodica uopste, a obzirom da sam prosla kroz sve to znam tacno kako se osecate.
Jedno cu da te zamolim,ispunjavaj svom ocu svaku i najbanalniju zelju.
Ja sam u zelji da mu pomognem branila neke stvari koje je on zeleo, recimo da jede meso,sir...zato sto sam se nadala da ako mu iz ishrane izbacim hranljivce raka, uspecu da ga spasem, sada kada njega vise nema zao mi je sto mu nisam ispunjavala tako male banalne zelje.
Raspitaj se, idi na sajt Natase Miljkovic koja vodi emisiju Kljuc, postoji lekarska organizacija za pomoc obolelima od raka, nemoj da se oslanjas na zdravstvo, hitnu pomoc...da ne bi kao ja dobio nagon da uzmes pusku i postanes serijski ubica.Takodje postoji tecna hrana obogacena, bas za obolele od raka, svim neophodnim vitaminima,mineralima...pitaj u apoteci, ja trenutno ne mogu da se setim ali cu pogledati kad odem kuci (pisem s posla) pa cu ti napisati.
Takodje ulje ajkule,vitamin c, obloge na grudi (mesto gde se nalazi rak) od rastavica, caj od rastavica...sve sto podize imunitet, i najbitnije je da njega motivisete (koliko je u stanju) da se bori i veruje u svoje ozdravljenje.Moj otac je do poslednjeg daha, bukvalno, verovao da ce pobediti i to mi je ostalo kao ponos, to je ono iz cega kad pomislim da je sve naopako crpim snagu.
JA VERUJEM da izlecenje postoji...i zaista se nadam da cete pobediti.
Srdacan pozdrav Miu (ona)
Jedno cu da te zamolim,ispunjavaj svom ocu svaku i najbanalniju zelju.
Ja sam u zelji da mu pomognem branila neke stvari koje je on zeleo, recimo da jede meso,sir...zato sto sam se nadala da ako mu iz ishrane izbacim hranljivce raka, uspecu da ga spasem, sada kada njega vise nema zao mi je sto mu nisam ispunjavala tako male banalne zelje.
Raspitaj se, idi na sajt Natase Miljkovic koja vodi emisiju Kljuc, postoji lekarska organizacija za pomoc obolelima od raka, nemoj da se oslanjas na zdravstvo, hitnu pomoc...da ne bi kao ja dobio nagon da uzmes pusku i postanes serijski ubica.Takodje postoji tecna hrana obogacena, bas za obolele od raka, svim neophodnim vitaminima,mineralima...pitaj u apoteci, ja trenutno ne mogu da se setim ali cu pogledati kad odem kuci (pisem s posla) pa cu ti napisati.
Takodje ulje ajkule,vitamin c, obloge na grudi (mesto gde se nalazi rak) od rastavica, caj od rastavica...sve sto podize imunitet, i najbitnije je da njega motivisete (koliko je u stanju) da se bori i veruje u svoje ozdravljenje.Moj otac je do poslednjeg daha, bukvalno, verovao da ce pobediti i to mi je ostalo kao ponos, to je ono iz cega kad pomislim da je sve naopako crpim snagu.
JA VERUJEM da izlecenje postoji...i zaista se nadam da cete pobediti.
Srdacan pozdrav Miu (ona)