Bol izmedu anusa i testisa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Arthas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:36 pm

Bol izmedu anusa i testisa?

Post od Arthas »

Imam pitanje u vezi te boli (izmedu anusa i testisa). Ponekad me nakon sexa to "mjesto" zna boljeti kakvih pola sata. Nije to neka jaka bol, ali ipak je bol... Zanima me da li je to nesto opasno i da li se time trebam opterecivati ili je to normalna reakcija? Pitam zato, jer ponavljam ne javlja se stalno, nego samo ponekad (u jednom od 5-10 odnosa). Hvala unaprijed.
proby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 29, 2005 12:08 pm

Re: Bol izmedu anusa i testisa?

Post od proby »

Arthas napisao:Imam pitanje u vezi te boli (izmedu anusa i testisa). Ponekad me nakon sexa to "mjesto" zna boljeti kakvih pola sata. Nije to neka jaka bol, ali ipak je bol... Zanima me da li je to nesto opasno i da li se time trebam opterecivati ili je to normalna reakcija? Pitam zato, jer ponavljam ne javlja se stalno, nego samo ponekad (u jednom od 5-10 odnosa). Hvala unaprijed.
meni to nesto lici na probleme sa prostatom.koliko imas godina?Mokris li cesto i koliko cesto?
Odgovori