Operacija zbog urasle dlake:-(
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Operacija zbog urasle dlake:-(
Na preponi mi je urasla dlaka.Vremenom se toliko zakomplikovalo da sam je morala odstraniti hiruskom intervenciom.Nakon operacije se i dalje desava isto.Natekne mi,pukne,smiri se pa posle izvesnog vremena opet.Da li je moguce da operacija nije dobro uradjena ili je to normalna reakcija?Radjeno mi je pod lokalnom anesteziom,imala sam pet savova i dva dana 39 temperaturu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 2:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To ne bi trebalo da ti se deshava! Ja sam imala hirurshki zahvat zbog urasle dlake prije 2 godine takodje na preponi (desnoj) i taj ozhiljak mi se chak vishe i ne vidi (3 kopche)... Niti sam imala temperaturu, isti dan sam izashla vani, ma sve normalno...
Podji kod hirurga koji te je operisao da ti pogleda to...
Podji kod hirurga koji te je operisao da ti pogleda to...
"Take my dreams, childish and weak at the seams... Please don't analyse, please just be there for me..."
mozda imas HIDRADENITIS SUPPURATIVA,a ne problem sa uraslom dlakom. pogledaj temu CIREVI NA PREPONAMA I POD PAZUHOM. inace HS poznata kao najcesce pogresno dijagnostikovano oboljenje i lekarima treba u proseku 5god da shvate da to nije folikulitis i sl u vezi sa dlakama i depilacijom, vec problem sa zlezdama.
ne kazem da je mozda to, ali tako su i mene sekli
insistiraj kod doktora, jer umeju da te ignorisu, kao -ma sta ti znas, a onda kad ti se pojavi i na dr mestima mogu samo da ti kazu da im je zao. bitno je da nemas infekciju.
ne kazem da je mozda to, ali tako su i mene sekli
insistiraj kod doktora, jer umeju da te ignorisu, kao -ma sta ti znas, a onda kad ti se pojavi i na dr mestima mogu samo da ti kazu da im je zao. bitno je da nemas infekciju.