Pozdrav cijelom uredjivackom kolegijumu ovog odlicnog sajta.
Naime ja ima problema sa crvenilom lica,tacnije cijelih obraza.To me muci od kada znam za sebe. Ne sjecam se bas da sam imao u djetinjstvu ali u pojavom puberteta,da.Inace imam 25.godina.Pokusavo sam sa nekim kremama koji su bili zelene boje da bi se prekrilo to crvenilo,i bio bih totalno bijel ali nista specijalno se ne bi desavalo,pogotovo ljeti kada se koza vise znoji pa bi onda nakon nanosenja tih krema koza lica bi bila u potpunom znoju. Da li mi mozete predloziti neku kremu koja bi imala bolji efekat,koja bi mozda cak i smanjila to crvenilo,trenutno koristim FADE OUT-FACIAL REDNESS REMEDY a kozmeticarka mi je prepisala neke Linola Urea,za dan i noc,ali ta za dan je bila nevjerovatno masna,i nisam nesto bio zadovoljan pa sam ih prestao koristiti. Takode me jos interersuje da li laserskim putem ili sl.moze se rijesiti navedeni problem.Inace crvenilo lica je non stop i ljeti i zimi...Hvala puno!
crvenilo obraza
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Crvenilo lica
Moze se pokusati IPL metodom, i obavezna je antisolarna zastita. Ima blagih krema i mleka koja ne ostavljaju beli film.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obavezno antisolarni krem dobar je Sebamed losion spf 20 ili 16, kao i Uriage Hyseke spf 25, ili Murad Spf 30. IPL se radi veoma profesionalno u LDI centru imate njihov sajt pod istim imenom. Cena tretmana zavisi od povrsine koja se tretira i krece se od 80 do 160 eura za lice
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.