Promenio mi se "donji miris" ???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tatamata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 30, 2007 7:48 pm

Promenio mi se "donji miris" ???

Post od tatamata »

Devojka s kojom sam spavao je dole imala drugaciji miris. Ne, nije smrad, delovalo je sasvim normalno, prosto drugacije od mog "mirisa".

Dugo smo u vezi i resili smo da spavamo bez zastite.

Otkako sam spavao s njom vise puta bez zastite, taj njen "miris" je presao na mene i sada mi se penis, odnosno donji ves, ne oseca kako se osecao ranije.

Ako se kupam svaki dan, nemam nikakav problem, taj "miris" se jedva oseca, isto kao sto se jedva osecao i moj "normalni miris".

Ali se, probe radi, nisam prao dole 2 dana i tada taj "miris" vec prerasta u smrad. Taj smrad je manje-vise istog intenziteta kao moj dosadasnji "smrad" kad se ne bih kupao 2-3 dana ali nekako drugaciji, kao da sam "promenio parfem" - zvuci smesno ali pokusavam da docaram zasto sam zabrinut.

Mokraca mi mirise isto, sperma isto, ali donji ves mirise drugacije nego pre kad se presvlacim.

E sad, moje pitanje je, da li je to normalno? Nisam imao devojku pre nje
s kojom bih spavao bez kondoma. Ona je imala momke s kojima je spavala bez kondoma (ali mali broj, svi su "provereni").

Vec dve nedelje izbegavam da spavam s njom zbog toga, ali joj nisam rekao.

Mogu i da odem kod lekara, ali da li prvo da idem u laboratoriju (sta da trazim, koje nalaze?) ili lekar-laboratorija-lekar ili sam se samo utripovao?

Nikakve tegobe nemam (zapravo imam kad o tome razmisljam, ali se po 2 dana ne setim svog "problema" pa nista ne osecam. Pecka me samo kad citam forum :-) ili kad o tome mislim :-(

Malo sam hipohondar i inace, ali mi se "miris" promenio sasvim sigurno i nijansu je jaci od mog dosadasnjeg mirisa pa sam zabrinut.
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milka R »

A sto ti otvoreno ne popricas sa njom i predlozis da ode ginekologu za bris?A ti bi trebao urologu isto za bris.Imala sam slicno iskustvo,pa znam.Pozdrav! :wink:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Idi kod lekara opste prakse da ti da uput za urologa. On ce ti rece sta sve da uradis od pregleda.
drwho
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 4:18 pm

klebsiella species

Post od drwho »

imao sam ja to sto ti pricas i nasli su mi klebsielu(bakterija)...idi da das uretralni bris, bris glansa i urinokulturu.

zajebi lekare opste prakse, najbolje ti je da odes u neku privatnu laboratoriju da ovo uradis, pa posle idi ako bas treba kod urologa...to ti je moj savet.

poz.
Odgovori