Doneli nam Revivogen

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
batulica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2005 4:14 am

Doneli nam Revivogen

Post od batulica »

Eto, i na nase trziste je stigao Revivogen!
Bar su tako rekli u nekoj tv reportazi pre par dana...

Jel zna neko nesto vise?
Posto je,
koliko traje pakovanje,
radi li ?!

Ovo je info koji sam nasao od te firme koja prodaje kod nas:

goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Proizvod Revivogen je zanimljiv ali mi je neko rekao da je dosta skup a mora dozivotno da se koristi. Na sajmu kozmetike koji ce se odrzati 12 i 13 Novembra u Beogradu u Geneks sali pored interkontinentala bice predstavljen i Alpecin brenda dr Wolff koji deluje na istom principu kao i revivogen, a sa cenom ce biti kako sam cula vise nego razuman. Eto i za one koji imaju problem sa proredjenom kosom jos nekih novih resenja.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
dragan
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 19, 2005 9:13 am

Post od dragan »

Zvao sam doticne i rekose da je cena kompleta za 90 dana ni manje ni vise nego 10.000 dinara. Znaci godina oko 40.000 dinara, za te pare skoro da se isplati obrijati glavu :)
miki1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:02 pm

Post od miki1 »

Goranai, da li ga (alpecin) ocekujete i u SB trade-u? Da li znate da li je bolji od preparata koji su se do sada mogli kupiti na nasem trzistu(minox, aminexil sada i revivogen)?
batulica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2005 4:14 am

Post od batulica »

evo adrese na kojoj sam video info o revivogenu
(iz nekog razloga se nije prikazala u prvoj poruci):

Ali, za onih 10000 mi se stvarno vise
isplati da kupim masinicu.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Link je obrisan jer je u pitanju reklama komercijalnog proizvoda sto nije u skladu sa uslovima koriscenja sajta. Ukoliko zele da predstave svoj proizvod dodatne informacije se nalaze na www.doktor.rs/marketing
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Mozda bi zaista bilo dobro da oni koji su u mogucnosti dodju na sajam kozmetike u Geneksovoj hali pored interkontinentala preko vikenda. Koliko sam obavestena bice zanimljivih stvari a i prodaje sa popustom. Ja cu imati tu cast da proglasim najbolji diplomski rad izmedju 16 do sad odbranjenih diplomskih radova mojih studentkinja na odseku Visi esteticar po trogodisnjem programu. Bilo je tesko odluciti se, od sest istrazivackih radova u najuzoj konkurenciji ipak smo uspeli da jednoglasno donesemo odluku o najboljem radu, a zaista je i zasluzio da bude nagradjen. Moji diplomci kao pravi akademski gradjani mogu da stanu rame uz rame sa studentima Beogradskog univerziteta i univerziteta sirom Evrope i sveta. Njihovo vreme tek dolazi i bilo bi mi jako drago da se i oni ukljuce u zdravstveno prosvetiteljski rad makar i virtuelno preko ovakvih i slicnih foruma. Ja sam izgleda skoro vise uzbudjena od kandidata.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
michelin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:42 pm

Post od michelin »

Koristim već duži period (5-6 godina) 4% minoxidil, ali mi u poslednje vrijeme koristi manje nego prvih 3-4 godine terapije.Pošto je, za mene, revivogen novi proizvod interesuje me da li revivogen ili alpecin imaju nekih neželjenih dejstava.
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Za sada nisu poznata nezeljena dejstva ali videcemo
Grof
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 10:56 pm
Kontakt:

Post od Grof »

michelin napisao:Koristim već duži period (5-6 godina) 4% minoxidil, ali mi u poslednje vrijeme koristi manje nego prvih 3-4 godine terapije.Pošto je, za mene, revivogen novi proizvod interesuje me da li revivogen ili alpecin imaju nekih neželjenih dejstava.
Jel' ima kakvih poboljsanja koriscenjem minoxilid?
Da li je to isto sto i minox?
Odgovori