Postovani,
Dok sam studirao primetio sam cudne izrasline na glavicu penisa, otisao sam u Studentsku polikliniku
u Beogradu na kozno gde su mi skoro trenutno konstatovali Tisonove zlezde.
Od tada je proslo pet godina, ozenio sam se i planiram porodicu. Supruga je otisla kod ginekologa
i konstatovali su joj da ima kondilome (HPV-6). Ja sam otisao kod urologa i na moje iznenadjenje
one iste izrasline koje se godinama nisu razvijale su okarakterisane, isto tako letimicnim pregledom
ka onda u studentskoj, kao kondilomi?!?
Saljem Vam slike koje su slikane danas i molim za jos koju dijagnozu...
http://img516.imageshack.us/img516/8632 ... 051um3.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/7808 ... 061tb9.jpg
Unapred zahvalan!
DVE DIJAGNOZE Kondilomi i Tisonove zljezde!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 12:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dve cileme....??
Imam 15 godina i iste pojave na ivici glavica penisa...poludecu....jel netko imao slicnih problema, kada preteram sa manstrubacijom malo me to pece i par puta sam imao kao sitni iscedak iz tih puhica.
Sram me ici lekaru...sta da radim, nisam imao sex odnosa do sada.
Hvala.
Sram me ici lekaru...sta da radim, nisam imao sex odnosa do sada.
Hvala.
Re: Dve cileme....??
Posto si mladji necu ti zameriti sto postavljas pitanje za sebe u okviru mog pitanja.srdjan55 napisao:Imam 15 godina i iste pojave na ivici glavica penisa...poludecu....

Mi nemamo iste pojave posto mene ne pece niti me je ikada peklo i nemam nikakav "iscedak"!!!
Molio bih jos jednom da neko ko je kompetentan pogleda slike i da dijagnozu posto planiram porodicu.
-
- Novi član
Dve dileme....Kondilomi ??? ili NE...
Hvala VANE, drago mi je sto mi ne zameras, ja sam pogledao tvoje dve slike , sve je identicno kao kod mene.
Malo me je obuzela nekakva " prpa "...oko sveg ovoga, ako je neko imao iste probleme zamolicu ga da mi posalje neki savet.
S mojim frendovima me blam razgovarat ....bojim se da me ne pocnu zezat ....
Pozdrav .....
Malo me je obuzela nekakva " prpa "...oko sveg ovoga, ako je neko imao iste probleme zamolicu ga da mi posalje neki savet.
S mojim frendovima me blam razgovarat ....bojim se da me ne pocnu zezat ....
Pozdrav .....
@Vane Reci tom lekaru koji ti je rekao da su to kondilomi da je jedna svinja bezobrazna. Ili je glup ko K.... ili te namerno laze zato sto hoce da ti uzme pare. To su najobicnije Tisonove zlezde koje nisu nikakva bolest, kakvi crni kondilomi, pa ti kada bi video kako oni izgledaju na penisu (bilo je slika) ti bi pao sa stolice...
-
- Novi član
Dve dileme....Kondilomi ??? ili NE...
@Vane Reci tom lekaru koji ti je rekao da su to kondilomi da je jedna svinja bezobrazna. Ili je glup ko K.... ili te namerno laze zato sto hoce da ti uzme pare. To su najobicnije Tisonove zlezde koje nisu nikakva bolest, kakvi crni kondilomi, pa ti kada bi video kako oni izgledaju na penisu (bilo je slika) ti bi pao sa stolice...
Zamolicu VAs K1 da mi pojasnite ovo oko Tisonove zlezde...sta je to, jel se moze nekako ukloniti, kako sam to uspio da zakacim ako nisam nikada do sada imao polni odnos...sta da radim, hoce li to da se povuce samo od sebe..???
Kako devojke reaguju kada to primete, ima li neka mast da se koristi ?
Hvala lepo !
Zamolicu VAs K1 da mi pojasnite ovo oko Tisonove zlezde...sta je to, jel se moze nekako ukloniti, kako sam to uspio da zakacim ako nisam nikada do sada imao polni odnos...sta da radim, hoce li to da se povuce samo od sebe..???
Kako devojke reaguju kada to primete, ima li neka mast da se koristi ?
Hvala lepo !
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
s obzirom da supruga ima kondilome, onda i vi sigurno imate HPV virus, ali kod vas verovatno nije ispoljen kondilomima. Ko je koga zarazio, ona vas ili vi nju, sada je nebitno. Inace kod vas nije potrebna terapija, jer to vrlo verovatno nisu kondilomi, u krajnjem slucaju promenite lekara i cujte misljenje drugog doktora.
Re: Dve dileme....Kondilomi ??? ili NE...
Srdjane, to NIJE bolest. Upisi u SEARCH polje "Tisonove zlezde" i izaci ce ti mali milion tema o tome. To je najnormalnija stvar koju ima ogroman broj muskaraca. Imaju ih svi samo se nekima vise a nekima ne. Moja devojka se ne buni uopste niti me je ijedna devojka ikada pitala za to a i ne verujem da je videla. Uz to, to uopste ne izgleda toliko ruzno, posebno kada je penis u erekciji, opasno si se istripovao... To se nece povuci samo od sebe i to se NE UKLANJA. I nisi to nikako zakacio jer ponavljam - to nije bolest. Ne mogu da verujem da nisi malo pretrazio net o tome.
Izvinjavam se sto pre nisam mogao da se javim.
Otisao sam kod drugog lekara tacnije primarijusa u zdravstveni centar i on je rekao da to nisu kondilomi vec kako sam i predpostavljao zlezde.
Poslao me je i kod nacelnika koznog koji je potvrdio dijagnozu "zlezde".
Posto me je lekar koji je dao dijagnozu kondilomi pregledao privatno, a njega je preporucila doktorka koja je mojoj zeni konstatovala kondilome,
pocinjem da sumljam i u zeninu dijagnozu!
Sada ostaje da ona ode kod drugog ginekologa...
Otisao sam kod drugog lekara tacnije primarijusa u zdravstveni centar i on je rekao da to nisu kondilomi vec kako sam i predpostavljao zlezde.
Poslao me je i kod nacelnika koznog koji je potvrdio dijagnozu "zlezde".
Posto me je lekar koji je dao dijagnozu kondilomi pregledao privatno, a njega je preporucila doktorka koja je mojoj zeni konstatovala kondilome,
pocinjem da sumljam i u zeninu dijagnozu!
Sada ostaje da ona ode kod drugog ginekologa...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Ukucaj 'genital warts' na google images pa ces da vidis kako sve kondilomi mogu da izgledaju i da se vide golim okom. Premazivanje rastvorom sircetne kiseline pomaze da se kondilomi bolje vide, ali daleko od toga da nema onih koji ne mogu da se vide golim okom. E sad, to sto nasi nazovi-lekari nekad iskoriste situaciju, pa postave dijagnozu da bi uzeli pare... to je vec neka druga prica.