fleke, ljustenje koze i jos nesto..

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
GaleOP
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 04, 2007 3:39 pm

fleke, ljustenje koze i jos nesto..

Post od GaleOP »

imam tri pitanja...
1. Imao sam tri krastice na podlaktici i sada kada su one zarasle ostala je flekica... sad znam da treba da prodje neko vreme da i one nestanu ali evo vec je proslo oko 2meseca i jos nespadajy, postoji li neka krema ili da cekam?

2. Zimi mi se desava da mi koza na prstima popuca. prvo pocne da se ljusti i u jednom momentu mi se stvore ranice na jagodicam. koliko sam ja zapamtio ovo mi se desava u hladnijem doba godine. cuo sam da je to nedostatak B vitamin ali kada sam pio neke kompleekse b vitamina nije nista pomoglo... dakel zbog cega ovo nastaje i kako moze da se spreci...

3. na licu imam neke male pele tackice. secam se da sam ih prvi put primetio davno i nemam ih mnogo mozda oko 5... ali za razliku od mog druga koji ima gomilu tackica jedne pored druge... isto bih voleo da znam sta je ovo, kako se lieci, itd?

pokusao sam da pretrazim forum ali nisam nasao nista slicno ovome, hvala unapred :)
Odgovori