Molio bih sve dobre ljude koji znaju kako da mi mi pomognu savetom sta mi je najpametnije uraditi.
Naime polomio sam petu, 5 nedelja sam bio u gipsu, kada su ga skinuli misic je atrofirao noga mi je kao stapic, ne mogu da ispravim stopalo, otok nije splasnuo i ne postoji varijanta da se oslonim.
Da li postoji neka vezba za misice ili terapija za brze zarastanje kostiju.
Hvala Unapred
POMOC. fraktura pete
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Hvala na odgovoru, od ponedeljka krecem na fizikalnu.
Postavio sam pitanje iz razloga stto mije doktor posvetio ukupno 2 min, i nista mi nije rekao ni sta da mazem ni kako da se dalje ponasam.
Nogu su mi slikali jednom kad sam je polomio i vise nisu, kako oni kazu da me ne ozrace.
Iskreno prvi put lomim neku kost i nemam iskustva o tome zato sam se obratio ovde na forum jer kod nas na ortopediji ne mozes da dobijes nikakve informacije.
Postavio sam pitanje iz razloga stto mije doktor posvetio ukupno 2 min, i nista mi nije rekao ni sta da mazem ni kako da se dalje ponasam.
Nogu su mi slikali jednom kad sam je polomio i vise nisu, kako oni kazu da me ne ozrace.
Iskreno prvi put lomim neku kost i nemam iskustva o tome zato sam se obratio ovde na forum jer kod nas na ortopediji ne mozes da dobijes nikakve informacije.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala Veljko, to ni meni nije jasno zasto nije napravljen novi snimak. Uradili su totalno Kontradiktorne stvari.
Prvo su mi stavili longetu 7 dana sa komentarom na petu se ne stavlja gips a posle 7 dana stavise mi cirkulani gips do kolena.
Platicu na Vma nove preglede i snimke ako je njima ovo rutinski prelom meni nije.
Prvo su mi stavili longetu 7 dana sa komentarom na petu se ne stavlja gips a posle 7 dana stavise mi cirkulani gips do kolena.
Platicu na Vma nove preglede i snimke ako je njima ovo rutinski prelom meni nije.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: