Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Imam 16 godina i bavim se "bodybuildingom" godinu dana, nisam koristio nikakva sredstva sve do pre nekih 2 meseca, kada sam krenuo da pijem kreatin. Imao sam dobar program za masu, ali ga nisam ispostovao. Preskakao vezbe za noge i radio samo za gornji deo tela! Ugojio sam se 4 kilograma za mesec dana, ali sam dobar deo toga dobio u nogama i zbog toga sam dobio strije na pozadini Cim su pocele da mi se pojavljuju odmah sam prestao da koristim kreatin i poceo sam da ih mazem sa "strietom" ali to slabo pomaze(koristim "striet" mesec dana i tek sam u zadnjih par dana primetio male promene nabolje), pa me interesuje da li postoji neki nacin da se te strije potpuno uklone ili ce mi ostati celog zivota
Edit:Sad sam malo listao po forumu i video da su se i ranije spominjale strije,
skontao sam da ako su jos crvene mogu nekako da se srede???Moje su jos uvek crvene ali polako blede!!!
pa ono kreme te kao otklanjaju strije u stvari samo poblede!A strije su ti znak napredka pa namazi pre treninga neku kremu da ti koza bude elasticna i onda vezbaj tako meni rece onaj instruktor u teretani ja uzeo neku emulziju za strije i mazem pre treninga i nijedna mi se vise nije pojavila!E sada da li je od toga neam pojma al meni je pomoglo!poz
Znam problem je u elasticnosti koze, evo sad su mi se pojavile neke strafte na jednom delu butina, a mazao sam sa strietom cele noge, ako sad i po butinama dobijem bas nemam srece, vec mesec dana ne pijem kreatin
neverujem da ti je to od kreatina imam par ortaka koji piju horse pa nemaju nijednu jedinu striju a ne mazu se i veoma su veliki i izdefinisani!Sve je do koze idi kod lekara ako je toliki problem jbg on najbolje zna sta i kako mi ovde mozemo da pricamo svasta ali on je strucan za to!
Znam da nije od kreatina, to je od naglog dobijanja mase, samo sto sam ja pre mesec dana prestao da dobijam na masi...Idem danas kod dermatologa, valjda ce da pomogne
Evo bio sam kod doktora, pojavljuju mi se i na butinama Ali posto jos nisu izasle, ima sanse da se sprece, dobio sam da mazem Tihomucase koji proizvodi hemofarm i kosta nekih 750 din. Ne treba vise da mazem striet ovo bi trebalo da je bolje...Nadam se da ce spreciti ove na butinama...