ne znam sta da radim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
MilanK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 10:34 pm

ne znam sta da radim

Post od MilanK »

pomozite mi nekako....imam 17 godina i vec oko 2 godine imam bubuljice po ledjima i malo po rukama i akne po licu,i masnu kozu koja mi jako smeta....sa vremena na vreme mi se poboljsa lice,pa pogorsa...isprobao sam svakakve razne stvari,razne antibiotike i sve pomogne samo u pocetku...da li mi neko moze nesto reci sto misli da ce da mi pomogne :oops: :oops: :oops:
MilanK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 10:34 pm

Post od MilanK »

ne zna niko nistaaa? :cry: :cry:
Telepatic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 8:38 pm

Post od Telepatic »

Posto vidim da si postavio postove na par tema a i da si postavio svoju pa reko da ti odg.
Prvo da te pitam jesi isao kod nekog dermatologa?Mada mi izgleda kao da jesi s'obzirom da si svasta probao ali ako nisi bilo bi dobro nemoj antibiotike i tablete na svoju ruku.
Drugo pitao si za roacc. Pa imas 50 str o tome ja dok sam citao cini mi se da je bio jedan decko sa 18 god i da mu je bio super....mada je bito da si zdrav(jetra)ja zbog toga nisam mogao
I trece ovo je jako opsiran forum procesljaj polako ima doooosta tema na tu problematiku.
Srecno....
p.s. 17'god? Ma opusteno sredice se to...imam i ja..isto se nerviram a onda nekad kad sednem i razmislim pitam se cemu nerviranje...pa moji prijatelji me vole ovako ili onako
pozzz
Odgovori