Plikovi na prstima ?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
davaii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 12:54 pm

Plikovi na prstima ?

Post od davaii »

Pre 6 meseci na dva prsa leve ruke su mi se pojavili sitne bubuljice/plikovi ( perutaju se ) koji se jako sporo sire. U pocetku sam mislio da je neka infekcija i nisam obracao paznju. U poslednje vreme sam video da su poceli da se sire i otisao sam kod drzavnog lekara koji mi jem rekao da su to obicne bradavice i dao mi neku kiselinu da ih sprzim ( kad sam otisao u apoteku i kad mi je ta zena pogledala sta je to rekla je : pa ovo nisu bradavice ali mi je ipak dala kiselinu). Stavljao sam to na ta dva prsta ali ta kiselina mi je samo sprzila kozu, a te izbocine su ostale. Bilo je ocigledno da to nisu bradavice, vise lici na neku gljivicnu infekciju. Posle toga sam otisao kod privatnog dermatologa koji je gledao i gleda i na kraju rekao to nisu bradavice, a nisu ni gljivice, nisam siguran sta je. Cekaj ti jos malo da vidis da ce otici to samo, a a ko ne onda da ti spaljujemo, ali ako ikako mozes, pokusaj da izbegnes to spaljivanje jer je izuzeto bolno i neugodno.

Sad kad ni privatni dermatolog ne zna sta mi je na prstima vec sam se zabrinuo, zanima me da li je neko imao nesto slicno, i da li neko zna nekog DOBROG I ISKUSNOG dermatologa u Novom Sadu ?

Hvala.
Odgovori