Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Dobar dan,
pre nekih desetak dana mi se javio slab bol u besici koji sam "izlecio" cajem od uve posle 2 dana. Nakon toga bol je presao na desni testis i deo prepona pored njega.
Otisao sam kod lekara, uradio bakterioloski pregled kao i pregled sperme i kriv, sve je u redu. Lekar mi je rekao da moze biti ili hlamidija ili prosirena vena za koju je rekao da je nije napipao.
Sto se tice hlamidije, ja nisam imao seksualni odnos vise od godinu dana, a ovo mi se javilo pre desetak dana. Da li je moguce da imam hlamidiju? Posto mi je lekar dao uput za bris uretre, a ja bih to da izbegnem ako je moguce, posto sam cuo da je dosta neprijatno.
Molim za savet.
Hvala.
Znam da nije, ali nisam posecivao bazen tipa 2 godine tako da stvarno nemam ideju...
U svakom slucaju, mislim da cu otici na testiranje PCR metodom ili kako se vec zove, gde se uzima samo urin.
A to da nije strasno, pa ne znam za zene, ali meni kao muskarcu zvuci prilicno strasno.
Hvala na odgovoru!
Ama šta ste svi zapeli da je to nešto strašno, uzeti bris uretre. Da li uopšte znaš koliko dugo traje uzimanje brisa ?
Ja sam bris uretre radio čini mi se oko 5 ili 6 puta i zamisli uradio bih ga još toliko puta da sumnjam da možda ponovo imam klamidiju ! Veruj mi , nije mi se "raspao" od uzimanja briseva i još radi !
Čoveče sve neke seka-perse , šta se to dešava sa muškarcima , ko vas je toliko isprepadao ?
Da ne poveruješ ! ...........
Dobro se nisi prepao da ne zatrudniš prilikom davanja brisa ! ...
Sve mi radi, al' tu me ne diraj.
U svakom slucaju malopre sam uspeo da lociram gde me tacno boli u pitanju je predeo prepone i osetim pod prstima venu na kojoj kao da je neka kvrzica.
Tako da mislim da je u pitanju nesto sasvim drugo