Mladez ili bradvica...?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
MinnaNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2007 5:02 pm

Mladez ili bradvica...?

Post od MinnaNS »

Ne bas skoro, na celu mi se pojavilo nesto nalik bradavici. Otisla sam kod dermatologa u studentskoj, koji mi je rekao da je to mladez! Inace, svetle braon je boje(bas svetle). U opste ne lici na mladez!
Da li bi neko mogao da mi preporuci neku privatnu (ili ne mora da je privatna) kliniku u NS, gde bih mogla da proverim sta je to u stvari i da uklonim, jer me jako iritira. Hvala unapred!
cjocja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 2:00 pm

Post od cjocja »

E, ako je jedna bas krupna zena na studenskoj, veruj mi da te nije zeznula..Meni je za nesto sto se pojavilo, a izgledalo je identicno kao mladezi rekla da su bradavice,i treba da zakazem spaljivanje tih sranjca..
cjocja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 2:00 pm

Post od cjocja »

E, ako je jedna bas krupna zena u studenskoj, veruj mi da te nije zeznula..Meni je za nesto sto se pojavilo, a izgledalo je identicno kao mladezi rekla da su bradavice,i treba da zakazem spaljivanje tih sranjca..
Odgovori