Da li je moguće?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sandrita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 9:37 pm

Da li je moguće?

Post od sandrita »

Mojoj majci se,bukvalno,preko noći formirala izraslina-čvorić veličine jajeta u pazušnoj jami.Na dodir je bolno i tvrdo.Išla je na sve preglede,uključujući i mamografiju i onkološki i hirurški pregled.Na kraju se pretpostavlja da je zapaljenje neke žlezde,nije sigurno koje. Od terapije koju je dobila nije bilo promene,tako da se sad priprema za operaciju. Inače je i reumatičar,a zanimljivo je da je od terapije dobila i lek MOVALIS i posle 10-15 dana te terapije primećuje da se ta izraslina smanjuje i da je manje boli. Molila bih nekoga,kome je ova tema dobro poznata,da mi objasni da li to ima neke veze i da li je ta izraslina neki ˝reumatološki˝ produkt? Da li ima načina da se izbegne operacija i da li je ovo pitanje za endokrinologa?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Movalis spada u analgetike (lekove protiv bolova). Koliko mi je poznato, nema nikakve veze sa rastom ili smanjivanjem zlezda, tako da se smanjenje zlezde slucajno vremenski podudarilo sa davanjem ovog leka.
sandrita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 9:37 pm

Post od sandrita »

Hvala na odgovoru!
Odgovori