Bubuljice po glavi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Dushman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 12:39 pm

Bubuljice po glavi

Post od Dushman »

Ja se izvinjavam unapred ako postoji neka slicna tema vezana za moj problem,ali ja je nisam uspeo naci.
Kao sto naslov kaze moj najveci problem su bubuljice po glavi.Jednom mesecno,u trajanju od nekih 5-10 dana,koza glave mi se bukvalno potpuno prekrije bubuljicama,koje me uzasno svrbe i bole.To traje vec 4 godine.Ni sam ne znam sta sam sve stavljao i mazao,cak me je i nacelnik klinike za kozne bolesti VMA licno pregledao,i nista...Ponekad mi izadju i cirevi po glavi koji kad se povuku,na mestu gde su bili mi vise ne raste kosa.Glava mi je puna ranica i oziljaka,ja vise stvarno ne znam sta da radim...MOLIM VAS ako neko ima neki predlog,sta da mazem ili sta da pijem neka mi javi,postajem ocajan...
bobi krofna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 1:55 am

Post od bobi krofna »

mozda da probate roakutan, ako niste koristili...meni je, svojevremeno pomogao a imao sam slican problem...
Odgovori