Molim vas ako neko ima lična iskustva sa jabukovim sirćetom ili kapsulama od jabukovog sirćeta da mi kaže dali su efikasni za mršavljenje ili ne.
Hoću da poručim jednu dozu kapsula i probam kako će da mi deluju,a pogotovo što je jabukovo sirće dobro za glavobolju, proširene vene, pročišćavanje organizma i štiti od bakterija a meni i to treba.
kapsule jabukovog sirćeta za mršavljenje
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Pa narode smesno!
Kako sirce moze biti zdravo?
Pa da je osoba neznam kako zdrava posle nekog vremena uzimajuci svaki dan naravno da ce ostetiti zeludac.
Svasta!!!!!!!!
Pa dobro drugarice kazu da je to otrov za zeludac i za zdravog coveka i za onog ko ima problema.
Okanite se takve dijete.............
nije dobro
Kako sirce moze biti zdravo?

Pa da je osoba neznam kako zdrava posle nekog vremena uzimajuci svaki dan naravno da ce ostetiti zeludac.
Svasta!!!!!!!!

Pa dobro drugarice kazu da je to otrov za zeludac i za zdravog coveka i za onog ko ima problema.
Okanite se takve dijete.............
nije dobro
pogotovo što je jabukovo sirće dobro za glavobolju, proširene vene, pročišćavanje organizma i štiti od bakterija a meni i to treba.
Molim vas pa gde ovo pronadoste???
Od cega prociscuje organizam?
Od kakvih bakterija stiti?
Pa vama trebaju vitamini da bi ojacali imunitet a ne sirce!
Jedite voca,pijte multivitamine...........
Molim vas pa gde ovo pronadoste???

Od cega prociscuje organizam?
Od kakvih bakterija stiti?
Pa vama trebaju vitamini da bi ojacali imunitet a ne sirce!
Jedite voca,pijte multivitamine...........
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
s-d-s,koliko shvatam,zelis da smrsas?Mislis da ces to postici tako sto ces manje-vise zadrzati stare navike,a ujutru popiti kasiku sirceta?Zar je potreban odgovor?Ako jeste-NECES SMRSATI dok ne smanjis kolicinu hrane koju unosis u organizam(npr.izbaci veceru)i ne pocnes da se bavis aktivnoscu(nekim sportom rekreativno,usled nedostatka novca pozeljno i trcanje).