sta protiv bolova?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
coccinella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 5:02 pm

sta protiv bolova?

Post od coccinella »

imam temu vezanu za svoje stanje, te necu mnogo duziti.
imam problema sa bolovoma u stopalu. bilo je raznih dijagnoza, a zadnja je da imam preelasticne ligamente... nosim silikonske uloske, vezbam, promenila sam ishranu, i od tada je stanje mnogo bolje.
kada su suncani dani ja se osecam fantasticno, mogu da prepesacim cak nekoliko kilometara. bolove tada osecam bas kada preteram u setnji.
naime problem nastaje pri promeni vremena. tada imam bolove koji ponekad traju nekoliko dana bez prestanka. to mi u mnogome otezava zivot, jer sam zbog toga i po nedelju dana u stanu, nesposobna za bilo koji posao, fizicki ili mentalni.
probala sam da pijem brufen, diklofen, movalis, naproksen, febricet, kombinovane praskove za bol...
mazala sam noge skoro svim kremama sa naseg trzista ali bez ikakvog rezultata.
zamolila bih strucne osobe da mi preporuce nesto, nesto sto bi mi pomoglo
hvala vam unapred
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

na zalost, ne postoji idealan lek protiv bolova. Svako od nas reaguje individualno na razlicite lekove i nema leka koji jednako deluje na svakoga. Moze se samo reci da neki analgetik pomaze manjem ili vecem broju ljudi.
Ja obicnosavetujem pacijentima da eksperimentisu dok ne ponadju lek koji im najvise odgovara za uklanjanje bola. Vidim da niste probali Aspirin. Zasto ne probate njega? On je odlican, samo su se ljudi nesto odvikli od toga da ga koriste
JOHNY 77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 8:02 pm

Post od JOHNY 77 »

Imam tesku povredu ruke.probao sam mnoge lekove protiv bolova ali jedino trodon uspe da ublazi bol.cuo sam da taj lek raygradjuje kalcijum u telu i da negativno utice na zarastanje kosti.molim vas da mi odgovorite dali je to tacno i sa kojim lekom to da zamenim.hvala unapred
Odgovori