Akneroxid

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Akneroxid

Post od arwena »

da li znate u kojoj apoteci mogu da nabavim akneroxid posto ga vise nemaju u onoj u kicevskoj?
ili eventualno neka zamena, nesto sa benzoil peroxidom a da nije antopar ili dercome clear.
znacio bi mi brz odgovor. hvala :)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Sigurno ces naci (ako vec nisi, davno si pisala) preparat sa BP kod Silvia ili u apoteci Sanapharm. To su dve najopremljenije apoteke u Beogradu (sa sopstvenim laboratorijama, preparati se prave i po porudzbini i po receptu) , za koje ja znam.
arwena
Aktivan član
Aktivan član

Post od arwena »

Andjela, hvala na informacijama, nisam još ništa kupila jer je nestašica bilo čega sa BP-om, nemaju ni dercome clear u drugim apotekama, a pogledaću šta ima u sanapharmu.

Inače razmišljam da malo promenim terapiju, do sada sam koristila skinoren i vratio mi je kožu u normalno stanje (bila je baš spržena i cvrena), ali pore mi se i dalje pune :-?
Videla sam nešto švedsko, zove se Acnix, sa mlečnom kiselinom i još nečim i razmišljam da probam to u kombinaciji sa nečim sa bp-om.
Ako ima neko neka iskustva sa Acnixom neka se prijavi :wink:

Acnix Cream is an effective treatment against pimples and blackheads based on natural ingredients:
Lactic acid – has a light peeling effect
Squalane - Squalane, a derivative of shark liver oil, has the ability to dissolve sebum
Betacyclodextrin works as a carrier of Squalane and helps it penetrate to the deeper skin layers and by that it increases the effect of the squalene

Key points
Fight pimples without making the skin dry
Documented effect
Low pH-value
Gentle peeling effect
Patented product
Targeted product name
arwena
Aktivan član
Aktivan član

Post od arwena »

danas sam uzela Acnix i Dercome clear pa cemo videti kako funkcionise ova kombinacija.
javljam vam rezultate.
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Dercome clear je po meni totalno beznacajan proizvod. Nikakvu promenu nisam primetila posle njega. Jedino mozda malo isusi lice.
Odgovori