Normaderm Vichy

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Jelena1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 04, 2007 1:00 am

Normaderm Vichy

Post od Jelena1985 »

Zanima me da li je neko koristio ovu liniju proizvoda i kakva su vasa iskustva u vezi s ovim proizvodima. Pitam ovo jer sam nedavno dobila uzorak 3 Normaderm Vichy proizvoda i nakon samo 3-4 dana koristenja cini mi se da su prilicno pomogli u smanjenju akni. Kakva su vasa iskustva?
master22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:05 pm

Post od master22 »

ja koristim...prvih nekoliko dana mi se jako vidjelo poboljšanje a onda se sve opet vratilo na staro...koristim 2 tjedna i čekam da prođe mjesec dana jer na kutiji piše da treba proći mjesec da se vide prve promjene na koži...ima li još iskustava?
ridjokosa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 3:42 pm

Post od ridjokosa »

koristila sam je oko dva mjeseca kad je tek izasla i insam primjetila nikakvo poboljsanje.
kneginja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 06, 2004 2:00 am

Post od kneginja »

meni je ova linija malo agresivna za kozu, koristila sam samo tonik i gel za umivanje, i prvo mi je lice bilo cistije i nekako je koza bila lepse, ali nakon mesec dana mislim da vise nema efekta, sad prelazim na sebamed posto je blag, pa videcemo
8)
Odgovori