Zaista ne znam gde bih postavila temu pa to ucinih ovde jer ne samo da imam viska kilograma i to puno nego nemam morala za ponovo bavljenje sportom.
Sada mi kazite sta vas potencira da se vratite sportu i kako poceti posle puno godina?
Da li ishrana moze uticati na raspolozenje?
Da li se zbog velikog viska kilograma osecam bez energije i jako malaksalo?
Imam jos puno pitanja ali to je za pocetak!
da napomenem:
Imam spravu kod kuce ali pocnem,pa onda napravim veliku,veliku pauzu i kada treba da se opet vratim nemam morala ni zelje.
Pozdrav
Moral za bavljenje sportom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Moras sama da nadjes motivaciju, ne mozemo mi da te kazemo sta tebe treba da motivise. Jer svakog motivise nesto drugo. Ja vezbam 5 nedelja izuzetno jak trening za noge, svaki put sam posle vezbanja premorena, noge otkudaju. A kad se u toku vezbanja umorim i vec sam na granici da odustanem za sva vremena, pomislim na to kako cu izgledati kad se zategnem
Odmah dobijem elan 

Kakvu motivaciju Girl?
Pisi o tome!
Ne samo sto zamisljas kako ces da izgledas nego sta te tera svaki dan,ili je to jedino?
Ne znam kako da pomerim ovoliku gu.......vec jednom jer se osecam tromo i odvratno nemam energije.
Jako sam se udebljala,sve od zivaca jer sto se vise sekiram sve vise jedem nije kao kada sam bila cura........tada nisam mogla jesti.
Znam za muziku jedino sa cd i slusalicama na usima i mogu da odam po traci,za trcanje nema pojma jer nemam kondicije.Ma uzas!
Vec sam pomisljala sada se smijte jer se smijem i ja da ispred sebe zalepim neki poster zgodne zenske ili da uvecam svoju sliku iz mladosti sa strukicem.Ma fazon je u tome sto se ja osecam lose,kada vidim ovoliku stomacinu,bas me briga sta ce ko da kaze,nego ja nisam zadovoljna sa svojim izgledom.Kada trebam negde ici uvek cirkus,robe puno a nemam sta da obucem.Ma sramota me i reci nemam pored kutijetina i plakara punih.
Dajte mi motivaciju,ideja ..........sta god vam padne na pamet da bi vec jedno pocela da vezbam i skidam kile!
Pozdrav
Pisi o tome!
Ne samo sto zamisljas kako ces da izgledas nego sta te tera svaki dan,ili je to jedino?
Ne znam kako da pomerim ovoliku gu.......vec jednom jer se osecam tromo i odvratno nemam energije.
Jako sam se udebljala,sve od zivaca jer sto se vise sekiram sve vise jedem nije kao kada sam bila cura........tada nisam mogla jesti.
Znam za muziku jedino sa cd i slusalicama na usima i mogu da odam po traci,za trcanje nema pojma jer nemam kondicije.Ma uzas!
Vec sam pomisljala sada se smijte jer se smijem i ja da ispred sebe zalepim neki poster zgodne zenske ili da uvecam svoju sliku iz mladosti sa strukicem.Ma fazon je u tome sto se ja osecam lose,kada vidim ovoliku stomacinu,bas me briga sta ce ko da kaze,nego ja nisam zadovoljna sa svojim izgledom.Kada trebam negde ici uvek cirkus,robe puno a nemam sta da obucem.Ma sramota me i reci nemam pored kutijetina i plakara punih.
Dajte mi motivaciju,ideja ..........sta god vam padne na pamet da bi vec jedno pocela da vezbam i skidam kile!
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Ontario, izgleda da si ti ta koja ne moze da izdrzi a da ne da neki zajedljiv komentar. Ja sam kao sto vidis imala dobru volju da ignorisem svu tvoju glupost i hvalospeve o sebi i da ti pomogem, jer sam kroz slicno prosla. Al ti si morala da me napadnes, pa prema tome, vadi se sama iz svojih g*****.
Jbg.......Girl!
Pa znas i sama sta je tamo bilo i nisam ti mogla precutati kao ni ti meni
jbg.......to nam je u krvi!
Pa napisa ti pa se pokaja,pa napisah ti ignorisi moj post!Ja ti napisah post na stres i hrana procitaj!
Jbg.......hajde da se izljubimo i pomirimo,ma necu vise da se svadam sa nikim.
Ako hoces pricaj ako ne nemoj vredati kao i tamo sto si me napala!
Sada ne shvati poruku lose jer mi to nije namera!
Nemoj tako raditi jer podi od sebe uvek!
Pa svi smo mi tvrdoglavi balkanci!
Pozdrav
Pa napisa ti pa se pokaja,pa napisah ti ignorisi moj post!Ja ti napisah post na stres i hrana procitaj!

Pozdrav
Jbg.......Girl!
Pozdrav
p.s.
pa sto da se vadim kada ti oprostih sto me tamo napade i izvreda

Pozdrav
p.s.
pa sto da se vadim kada ti oprostih sto me tamo napade i izvreda