Mitiseri

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Miloos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 15, 2007 7:48 pm

Mitiseri

Post od Miloos »

Mitiseri su moja najveca nocna mora! Imam ih na nosu i na bradi i malo manje po celu, ali na celu vise imam bubuljice (ne onih klasicne, nego neke sitne). Inace imam siske pa ne znam da li su one razlog sitnih bubuljica po celu. Da li neko moze da mi predlozi efikasno resenje za moj problem? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaki savet je dobrododao. Hvala unapred!
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Bas danas sam prvi put probala Baleine flastere za uklanjanje mitisera i nisu losi uopste! Ima ih u DM prodavnicama u Beogradu. Zalepi se flaster na mokru kozu + nakvasis flaster i skines za dvadesetak minuta i izvuci ce dosta toga iz pora (u mom slucaju nije izvuklo sve ali jeste dosta toga a i prvi put ih koristim pa smatram ovo uspehom :D ). Takodje, tonik sa salicilnom kiselinom ce biti od pomoci ali on isusuje kozu pa bi trebalo da mazes i hidrantnu kremu. Piling je pozeljan jednom nedeljno. A mozes i da odes kod kozmeticara pa ce ti oni iscediti mitisere, taj tretman obicno kosta oko 2000 din (moze i manje/vise, zavisi gde odes). A po opisu mi zvuci da ti te bubuljice po celu nastaju od shiski.
Miloos
Novi član
Novi član

Post od Miloos »

Hvala ti puno! Jel znas mozda kako bi mogao da se resim tih bubuljica, jer ne dolazi u obzir da se odreknem sisaka?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Jel probao neko onaj Clean&Clear protiv mitesera?
Miloos
Novi član
Novi član

Post od Miloos »

Probao sam i nista! Pecka, nadrazuje kozu, zateze i NE UKLANJA MITISERE!
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Miloos napisao:Hvala ti puno! Jel znas mozda kako bi mogao da se resim tih bubuljica, jer ne dolazi u obzir da se odreknem sisaka?

Hmm, pa verovatno redovnom negom (gel-tonik-krema ujutru i uvece) ako imas vremena da se cimas a i naravno ne preskaci/odlazi pranje kose nikako :D Avene Diacneal je odlicna krema ali ona ne moze da se koristi leti. Kad prestane sunce i pocne jesen, obavezno je nabavi, mojoj komsinici je mnooogo pomoglo, imas celu temu o tome.
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

pilinzi pomazu
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ja sam se mucila godinama i za sada jedino sto mi je koliko toliko umanjilo mitesere (za jedno 35 %) jeste Neutrogenin gel protiv mitesera i Muradova pena -Energizing sa narom.

Naravno i dobra krema za dan i noc.
Eto....
tomba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:43 am

Post od tomba »

Najbolji recept je pre upotrebe bilo kog preparata prvo temeljno ocistiti kozu tretmanom kod proverenih kozmeticara. Posle toga koristiti kreme za normalizaciju prekomernog mascenja. Ja mogu da preporucim kozmeticara koji je meni uspesno i efikasno otklonio mitesere, prvo odlicnim higijenskim tretmanom lica, a potom i pravim savetima za izbor preparata koji su najbolji za moju kozu. Ako neko zeli neka salje privatnu poruku, pa cu da javim kontakt.
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

cicamaca napisao:Ja sam se mucila godinama i za sada jedino sto mi je koliko toliko umanjilo mitesere (za jedno 35 %) jeste Neutrogenin gel protiv mitesera i Muradova pena -Energizing sa narom.

Naravno i dobra krema za dan i noc.
Eto....
koji je to neutrogenin gel protiv mitisera?
nesto za čišćenje ili vlaženje kože?
malabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2007 1:13 am

Post od malabg »

Za bubuljice od sveg srca preporuchujem SebaMed proizvode. Kupuju se iskljuchivo u apotekama i jesu neshto skuplji, ali i vrlo zahvalni.
A mitisere imam po nosu, i trazhila sam te trake, pa eto, hvala na informaciji za DM, bash cju ih ovih dana uzeti.
Odgovori