Mitiseri
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Mitiseri
Mitiseri su moja najveca nocna mora! Imam ih na nosu i na bradi i malo manje po celu, ali na celu vise imam bubuljice (ne onih klasicne, nego neke sitne). Inace imam siske pa ne znam da li su one razlog sitnih bubuljica po celu. Da li neko moze da mi predlozi efikasno resenje za moj problem? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaki savet je dobrododao. Hvala unapred!
Bas danas sam prvi put probala Baleine flastere za uklanjanje mitisera i nisu losi uopste! Ima ih u DM prodavnicama u Beogradu. Zalepi se flaster na mokru kozu + nakvasis flaster i skines za dvadesetak minuta i izvuci ce dosta toga iz pora (u mom slucaju nije izvuklo sve ali jeste dosta toga a i prvi put ih koristim pa smatram ovo uspehom
). Takodje, tonik sa salicilnom kiselinom ce biti od pomoci ali on isusuje kozu pa bi trebalo da mazes i hidrantnu kremu. Piling je pozeljan jednom nedeljno. A mozes i da odes kod kozmeticara pa ce ti oni iscediti mitisere, taj tretman obicno kosta oko 2000 din (moze i manje/vise, zavisi gde odes). A po opisu mi zvuci da ti te bubuljice po celu nastaju od shiski.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Miloos napisao:Hvala ti puno! Jel znas mozda kako bi mogao da se resim tih bubuljica, jer ne dolazi u obzir da se odreknem sisaka?
Hmm, pa verovatno redovnom negom (gel-tonik-krema ujutru i uvece) ako imas vremena da se cimas a i naravno ne preskaci/odlazi pranje kose nikako

Najbolji recept je pre upotrebe bilo kog preparata prvo temeljno ocistiti kozu tretmanom kod proverenih kozmeticara. Posle toga koristiti kreme za normalizaciju prekomernog mascenja. Ja mogu da preporucim kozmeticara koji je meni uspesno i efikasno otklonio mitesere, prvo odlicnim higijenskim tretmanom lica, a potom i pravim savetima za izbor preparata koji su najbolji za moju kozu. Ako neko zeli neka salje privatnu poruku, pa cu da javim kontakt.
koji je to neutrogenin gel protiv mitisera?cicamaca napisao:Ja sam se mucila godinama i za sada jedino sto mi je koliko toliko umanjilo mitesere (za jedno 35 %) jeste Neutrogenin gel protiv mitesera i Muradova pena -Energizing sa narom.
Naravno i dobra krema za dan i noc.
Eto....
nesto za čišćenje ili vlaženje kože?