Moja majka je visoka 1.63 a ima oko 150kg.
Zna li neko neki efikasan lek da ima na našem tržištu da se kupi,ali da sa se pokazao kao dobar?
Odakle početi?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Eh,da je to moguće!Ona ne jede više od proseka,ali to se nagomilalo posle hormonskog poremećaja i jednostavno joj otežalo fizičke aktivnosti.A kad se to desi slaba je mogućnost utrošiti i to malo hrane što se unese u organizam.Mislila sam da možda neki od preparata koji se reklamiraju bi joj mogao pomoći da krene sa skidanjem viška kilograma.Ali,prosto ne znam koji,jer ih ima dosta i za svaki neko kaže valja,a neko ne.Da li ima neki preparat, bez obzira na cenu, koji je dobar?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 7:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Danamito, kazu da je Ksenikal jedini testirani lek koji pomaze kod gojaznosti. Ima da se kupi gde hoces, ali je preskup, zaista preskup - mislim da je doza za 20-tak dana oko 100 evra, a naravno ne vredi bez tri meseca da se pocinje. Cesto se salim da li neko ima carobnu pilulu, ali ne verujem u tablete. Ali, kazu da je Ksenikal stvarno delotvoran, ko moze da ga sebi priusti.
-
- Aktivan član
Potpuno ste u pravu i po pitanju lekara a ne tabletica,a i za šetnju.Ono što je najgore što je nju teško motivisati.To je žena odlučna,karakterna i što naumi to sprovede,ali ne mogu da shvatim da joj njen izgled ne može naterati da omrša.Kilograma ima previše,ali smatram kad se čovek reši i postavi sebi cilj da može mnogo da učini.Razmišljam možda je najbolje je odvesti u neki centar na lečenje jer to i jeste bolest.Pitanje gde takvih centara ima.Da li neko zna?Što se tiče Ksenikala i ja sam zaključila da za ovakve ekstremne slučajeve on je jedini izbor.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 7:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vidi, ne mozes ti nju nigde da vodis ni bilo sta da joj radis AKO ONA NECE. Surovo, ali istinito. Ali ono sto mozes jeste da je motivises. Majka ti je, valjda joj poznajes slabe tacke pa je tu pritisni. Ako joj izgled nije slaba tacka, mozda je zdravlje, mozda je karakter? Na primer, mene mnoge stvari ne tangiraju uopste, ali ako me cacnes i dovedes u sumnju nesto do cega ja intimno veoma drzim, u stanju sam Zemlju da okrenem naopacke da bih dokazala da nesto jesam ili nisam. Dakle, zgazi je tamo gde je slaba i gde ce odreagovati, a onda ces moci da je usmeris kako ti je volja.
A jos nesto da ti kazem, bas neko i spomenu: ako je zaista hormonalni poremecaj, ona mora kod lekara. Nema tu zezanja. Imala sam hormonalni - zato sam se i ugojila 20 kilograma. Kad sam se izlecila, Bogu hvala, onda sam se aktivirala oko mrsavljenja. Eto, draga, pa se ti sad nadji. Usto, Ksenikal ima svoj medicinski centar i lekari daju savete. Kad sredi tvoja mama hormone, pa ako bas insistiras na Ksenikalu, mozes sa njihovim lekarima i pod njihovom kontrolom da vidis sta ce mama dalje.
A jos nesto da ti kazem, bas neko i spomenu: ako je zaista hormonalni poremecaj, ona mora kod lekara. Nema tu zezanja. Imala sam hormonalni - zato sam se i ugojila 20 kilograma. Kad sam se izlecila, Bogu hvala, onda sam se aktivirala oko mrsavljenja. Eto, draga, pa se ti sad nadji. Usto, Ksenikal ima svoj medicinski centar i lekari daju savete. Kad sredi tvoja mama hormone, pa ako bas insistiras na Ksenikalu, mozes sa njihovim lekarima i pod njihovom kontrolom da vidis sta ce mama dalje.
-
- Aktivan član