poz ljudi potrebna mi je pomoc imao sam skoro odnos sa devojkom bez zastite dva puta i posle prvog puta mi se na kozici glavica pojavilo perutanje a pri vrhu kozica je postala zategnutija i malo bolucka pri povlacenju ??? to mozda mogu biti simptomi necega a i ne.. ako imate bilo kakav savet bio bi mi od velike pomoci i da li da se obratim lekaru (i kom) ili ne??????
Pozdrav i HVALA!
Perutanje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 1:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma najverovatnije si dobio pecurke, naime i ja sam imao slicne simptome pa otisao do seka doktorice na koznom u studentsoj ona me poslala da odradim bris glansa i uretre u higijenskom zavodu i kad tamo nasli Sreptococcus agalactiae (grupe B) i Escherichia coli od bakterija i Candidu od gljivica.Jos pre nego sto su mi stigli rezultati prepisala mi je daktanol protiv gljivica jer nije bila sigurna za postojanje jos necega.Evo cekam da joj se zavrsi odmor pa idem po novu turu kremica
. Inace sam ova cuda zakacio najverovatnije kao posledicu pada imuniteta zbog koriscenja antibiotika u zelji da se resim napasti zvane Chlamydia Trachomatis
ali bezuspesno. Inace gljivice a narocito u kombinaciji sa bakterijama dovode do smanjenja elasticnosti koze i pokozice (susenje koze, perutanje i sl.) pa prilikom fizicke aktivnosti
dolazi do njenog pucanja sto se i meni desilo. E sad ako se na tako ostecenu kozu nakaleme i bakterije posebno na tebi dragom delu tela situacija moze biti zeznuta, zato nemoj da se zezas skupi hrabrost pa pravac kod doktora da ti lepo kazu sta i kako, a ne da se igras vraca pogadjaca.