o cemu se zapravo radi...
glavic mi izgleda nekako suvo i smezurano kada nemam erekciju,takodje kada ga zategnem vide se male bubuljice iste boje kao glavic ali se vide!na dva mesta imam po flekicu,u prechniku 5 mm,jedna na glavicu a jedna na sluzokozi ispod i malo je jache boje!
s vremena na vreme mi se pojavi na levoj preponi kao mali chvoric koji svrbi i posle recimo 10 dana laganog shirenja nestane i tako u krug!
bio sam kod lekara u onoj klinici u dzordza vashingtona i to dva puta!
prvi put mi zena reche ma to ti je takav organizam znash nije to kod svih isto bla bla!
sumnja ulivena!
drugi doktor me poslao na bris i nadjena kandida!dao mi neku kremu i reko mazi!rekao mi je da mi verovatno devojka to ima i da je normalno da zene to imaju pa se obichno nakachi i na mushkarca ali ne predstavlja neku pretnju! kao mozesh ti da je oterash ali cesh je opet dobiti!!
meni to zvuchi nekako shloserski!
mazo ja to shto mi je dao! ali slaba vajda,promene na bolje slabo vidljive a i chim sam prestao odma se vratilo!
desilo mi se par puta da se nisam prao ceo dan i imam prilichno "sekreta" ili kako se vec zove koji ima malo neprijatan miris!
napominjem nikakve smetnje nemam u vidu peckanja svraba itd!
kako devojke leche ovo chudo i da li mogu da se izleche..da li je kandida opasna,sobzirom da je po rechima mog doktora normalna pojava?ovde sam naleteo na par tema gde kandida izaziva bolove i chuda kod devojaka,a to moja devojka nema!
o chem se radi ..mozda nije samo ona u pitanju!
hvala puno unapred i izvinjavam se na romanu