POMOĆ - beličast sekret, svrab, crvenkast osip.... ???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
t-dur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 3:29 pm

POMOĆ - beličast sekret, svrab, crvenkast osip.... ???

Post od t-dur »

Dakle ovako, javlja mi se isti problem već više puta, počinje sa strašnom suvoćom vagine i kao nekim crvenkastim osipom svuda po sluzokoži i spolja i unutra- to traje dan dva, onda dan dva imam mlečno beli gust sekret, osip i dalje traje, i onda se sve to polako (sveukupno traje oko 7-8 dana) povuče pa sam mirna par meseci. Od kako problemi počnu ja koristim kantarion i mast propolisa koji mi ublaže svrab i smanje muke :cry:
Pre par godina mi je jedna doktorka rekla da imam kondilome, ali sam pošto sam čula da to često radi da bi poslala ljude da ih skidaju u njenoj privatnoj klinici potražila još 2 mišljenja i oba su bila negativna. Od tada mi je 2 ili 3 puta rađena kolposkopija na moj zahtev i nije bilo ništa, ali uvek kad mi se ovo pojavi dok se ja nakanim da odem kod lekara meni ovo čudo već prođe, i onda ni ne odem. Ja ne znam dal su ovo kondilomi, izgleda kao sitne crvenkaste bubuljičice, i nisu kao karfiol, ni kao grašak ni pirinač, ne liče ni na jedno povrće :D samo sitne, sitne bubuljičuce kojih ima puno i svuda i svrbe i peckaju, ali ne pole na dodir ili pritisak...
I ne znam da li to ima veze ali ajde, uvek mi se javlja posle seksanja u neograničenim količinama :D evo sad mi se pojavilo poslednjeg dana na moru, a svaki dan sam tamo sa dečkom imala odnose po 4-5 puta na dan, i nismo uvek bili baš nežni, a i on zna malo da se zanese kad me zadovoljava rukom :lol: Poslednja 2 dana su se njemu pojavljivale neke sitne crvenkaste bubuljičice na glaviću odmah posle seksa, slične ovom mom osipu, ali bi prošle par sati posle odnosa i ništa ga nije peklo, svrbelo, bolelo...
Da li je moguće da je ovo samo iritacija, ili je ipak nešto više? Jel imao neko slično iskustvo? Jel moguće da su kondilomi, i da se tako povuku posle par dana a da se to ne pokaže na papa testu i kolposkopiji? Ja inače zaštitu ne koristim već dugo, a nije da sam baš bila samo s jednim :oops: znam, znam, preventiva i to sve, ali nemojmo o tome... Verovatno sam ja imala više sreće nego pameti, ali nikad nisam imala nekih većih problema od candide i eto ovoga sad, šta god da je.....
Unapred hvala....
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Obicna iritacija nije, cim se javilo i tebi i decku. Il je on tebi preneo nesto ili si ti njemu. Iz cega proizilazi da oboje treba da odete kod lekara i OBOJE da se lecite, jer u suprotnom cete stalno vracati jedno drugom misterioznu boljku.

Rekla si da ne zelis o odgovornosti. Ali posto si bila sa vise njih i niste koristili zastitu, moguce je da imas bilo koju polnu bolest(neke ne moraju ni da daju simptome). A neke polne bolesti izazivaju sterilitet ako se ne lece. Ti razmisli da li u buducnosti zelis decu ili ne. I to je samo jedna od mogucis zdravstvenih posledica. Da si neodgovorna jesi, vidim da to znas i sama ali i da se ne uzbudjujes previse oko toga. Svako snosi odgovornost za svoj zivot.

Ako si iz BG-a idi u Institut za mikrobiologiju i uradi SVE briseve. Tako ces znati da li imas ili nemas hlamidiju, trihomonas, kandidu, bakterijsku vaginozu i sijaset drugih bolesti. A za sidu znas sta ti je ciniti.

Srecno
milan777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 01, 2007 5:36 pm

Post od milan777 »

To se desilo i mojoj zeni i ispostavilo se da imamo hlamidiju
Odgovori