Prst

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
colapfc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 5:59 pm

Prst

Post od colapfc »

Prst sam polomio pre 7 god. Otok je bio velik pa nisam primetio da je polomljen, odnosno da je iskrivljen. Nisam imao nekih problema do pre 2 dana. Pocelo je neko golicanje, svrab iznutra. Mozda zvuci glupo, ali je jako neprijatno i veoma dekoncentrise. Zanima me sta bi to moglo da bude? Kakve probleme moze da izazove prst koji je krivo zarastao i da li uopste moze da bude problema? Posleotoka sam imao strah da odem da ponovo ne bi lomili prst, tako da nisam nikada ni snimio.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Jel to golicanje pocelo iz cista mira? U kojem se delu javlja, bas na mestu preloma? Da li traje sve vreme ili samo u narocitim situacijama, da li prestaje pri nekim pokretima, ili se pojacava...?
Ne znam, ja mislim da ovo nema veze sa prelomom, ali nikad se ne zna, u medicini nema pravila.
Sve najbolje.
colapfc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 5:59 pm

Post od colapfc »

Iz cista mira je krenulo golicanje. Ne javlja se na mestu preloma, nego iznad, imam utisak kao da je ispod nokta. Kada mirujem desavalo se da se toliko poveca, da imam uisak da e cela ta strana golica, ali kada setam ono prestaje.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa mislim da cete sad ipak morati da snimite prst da vidimo o cemu se radi.
Sve najbolje.
Odgovori