veliki problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 11:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
veliki problem
problem nelecene upale prostate izazvane niskom temperaturom. jako pecenje p u predelu prostate od 2001 do 2003 god. doktori raznih misljena od problema sa psihom ... razni simptomi. prvo konstantni pritisak u predelu prostate,osecaj hladnog ,losiji spermogram, a i imao sam varikocelu na levom testisu. doktor je mislio da je problem spermograma zbog varicocele pa je predlozio operaciju. posle operacije bol se nastavlja a spermogram se ne popravlja.bol ne jenjava.promenio sam 6 doktora od studenske poliklinike do drzavnih pa sve do privatnih doktora. pocinju problemi sa potencijom i libidom. od pre dve godine. to je dovelo i do pucanja duge veze. sada su simptomi sledeci losa erekcija, nema nocnih erekcija,erekcija 80 posto, gubljenje volje u toku odnosa .slab mlaz ili ga uopste nema. nema vodice i vrlo teska ejakulacija. ovo mi je veliki problem u zivotu i neznanm sta da cinim. sve sam pokusao od preparata do raznih vezbi. desilo mi se da sam jednom prilikom pri erekciji jako povukao ud na dole i u predelu korene penisa je nesto jako puklo. sutradan je tu jako pocelo da pece kao da sam pokidao nerve u korenu. da li moze i to da bude uzrok poremecaja erekcije posto zivci imaju bitnu ulogu. PITANJE JE JAKO KOMPLEKSNO ALI AKO NEKO MOZE DA MI POMOGNE MOLIM ZA ODGOVOR STA DA CINIM ZAHVALAN. ODGOVOR MOZETE POSLATI I NA MAIL [email protected]
PROBLEMI PROSTATE SA POSLEDICAMA NELECENE UPALE NEBAKTERIJSKOG KARAKTERA
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 11:46 am
- Kontakt:
.Problem je sledeci.a sto se tice pravopisa jedva se snalazim na tastaturi pa su zato samo mala slova.Konacni problem je gubitak libida, konstantno tup bol u predelu prostate , bez britiska pri mokrenju i nedostatak vodice iz prostate koja podmazuje uretru.Po redosledu ide ovako, kao prvo bol u predelu korena u vidu pecenja i to konstantna,a zatim kao u prvoj poruci sve do dijagnoze prostatitisa. Sada je problem ejakulacije. kao da imam neku prepreku u predelu prostate.Vragolasta Amfibija napisao:PItanje jeste kompleksno ali ces morati malo jasnije da objasnis sve sta ti se desavalo sa prostatom i penisom po mogucstvu hronoloski.
Ne bi bilo lose da obratis paznju na pravopis,mala i velika slova jer ako zelis da ti neko pomogne,onda tekst mora biti jasan.
PROBLEMI PROSTATE SA POSLEDICAMA NELECENE UPALE NEBAKTERIJSKOG KARAKTERA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 18, 2006 10:52 pm
Ja imam isti problem evo vec godinu ipo,i niko mi nista nije odgovorio konkretno,bolovi konstantni u korjenu,osjecaj kao da je penis stalno oteknut,dosta puta tesko mokrim,zasad nemam puno problema oko erekcije ali phisa jos malo pa izgorila od razmisljanja,i svi doktori kazu nemoj ljuto cuvaj se s nogu i sve u krug,a u meni ziva rana.Tako da mislim da neces dobiti neki konkretan odgovor nego mi se cini da bi trebalo da radimo na tome da nam psiha ostane kolko tolko ok,jer onaj ko nema ovaj problem nemoze da shvati ocemu je rijec.Bar se nadam da nam zivot nije ugrozen.Puno srece prijatelju moj mail ti je [email protected] ,ako ista saznas novo javi.