?????

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
andjela_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 13, 2007 5:16 am

?????

Post od andjela_ »

desava mi se cesto da primetim da se nesto belo, ne retko i providno nalazi u vagini... zaista nema puno toga (ne znam ni sta je?), ali zato ne dozvoljavam decku da me dira `dole`...
sta je to i da li je normalno?
kako da ga se resim?

:oops:

i da li je to uopste bolest?
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

Nemoj sebe muciti ako svoj problem mozes resiti jednostavnim odlaskom kod ginekologa.Takav pregled je rutinski,kratko traje i nije skup.Tesko da ti bilo ko od nas moze napamet reci nesto na osnovu tvog opisa.Sa sigurnoscu ces znati sta je ako posetis neku od ordinacija!
andjela_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 13, 2007 5:16 am

Post od andjela_ »

Hvala. Ovo je trebalo u Ginekologiju, ali ajde...

Chitala sam da u nekom casopisu da je normalno ako postoji malo sekreta? Da li je to tacno?
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

naravno da je normalno da imas sekret....u manjim kolicinama...a obicno ako ga ima mnogo to znaci da imas neku gljivicu ili bakteriju ili vec tako nesto..

iz onog sto si ti napisala,meni to zvuci kao sasvim normalan sekret koji sve zenske osobe imaju :lol:

zanimljivo je koliko devojke ne znaju o sopstvenom telu :)
Odgovori