VITAMINI - ATKINS

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
baby_princess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 12:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

VITAMINI - ATKINS

Post od baby_princess »

Morala sam otvoriti ovako bzvz temu,ali kako se smeju koristiti Oligovit vitamini uz Atkins.dijetu kad sadrze ugljene hidrate..to mi malo bzvz...danas sam kupila Biofar...to sam cula da sme...a uzela sam i Oligovit..e sad da li sme...da li se i pored njih mrsavi,ja sam koristila prosle god.njih i ono..super mi bilo..ali nisam citala sastav..a ova u apoteci rece da ima secer,a ipak sam kupila...sta sad... :roll: ??????
hvala.....
Zadovoljstvo i lepota se kriju u sitnicama..Ne zabavljaj srce brojkama,nego se igraj sa cudima i veruj u jednostavnost i lepotu zivota.. Ponekad se osecam kao razmazena ruza..neki put kao pripitomljena lisica..ponajvise kao mala princezica..:)
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Kontakt:

Post od vuksa »

pa ako ne smes da uzimas...ustvari ja bi ti preporucio da kupis daily formulu...to je extra stvar...imas sve minerale i vitamine koji popunjavaju dnevne potrebe organizma za vitaminima i minerala...a kosta 700dinara i traje neverovatnih 100 dana!!! uzima se jedna tableta dnevno
" I Pay My Dues Every Day... Do You?"
baby_princess
Novi član
Novi član

Post od baby_princess »

vuksa napisao:pa ako ne smes da uzimas...ustvari ja bi ti preporucio da kupis daily formulu...to je extra stvar...imas sve minerale i vitamine koji popunjavaju dnevne potrebe organizma za vitaminima i minerala...a kosta 700dinara i traje neverovatnih 100 dana!!! uzima se jedna tableta dnevno
super zvuci...a to ima u apotekama..ili....
Zadovoljstvo i lepota se kriju u sitnicama..Ne zabavljaj srce brojkama,nego se igraj sa cudima i veruj u jednostavnost i lepotu zivota.. Ponekad se osecam kao razmazena ruza..neki put kao pripitomljena lisica..ponajvise kao mala princezica..:)
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

ne znam da li imaa u apotekama ali imas u prodavnicam za suplemente...a posto vidim da si iz zrenjanina...tamo gde je onaj veliki matijevic market tu negde imas prodavnicu ne mogu tacno da se setim kako se zove ulica :)
baby_princess
Novi član
Novi član

Post od baby_princess »

vuksa napisao:ne znam da li imaa u apotekama ali imas u prodavnicam za suplemente...a posto vidim da si iz zrenjanina...tamo gde je onaj veliki matijevic market tu negde imas prodavnicu ne mogu tacno da se setim kako se zove ulica :)
jeste,ima :D tnx i ovako sam se zajebala juce(a izdrzala 4 dana jela sugava jaja i kuvanu ribu...grrrrrrrr),bio neki smrtni slucaj,pa aj za dusu da se nesto popije :evil:
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

a jbg i to je deo zivota

no nadam se da sam pomogao oko ovih vitamina :D
Odgovori