Morala sam otvoriti ovako bzvz temu,ali kako se smeju koristiti Oligovit vitamini uz Atkins.dijetu kad sadrze ugljene hidrate..to mi malo bzvz...danas sam kupila Biofar...to sam cula da sme...a uzela sam i Oligovit..e sad da li sme...da li se i pored njih mrsavi,ja sam koristila prosle god.njih i ono..super mi bilo..ali nisam citala sastav..a ova u apoteci rece da ima secer,a ipak sam kupila...sta sad... ??????
hvala.....
Zadovoljstvo i lepota se kriju u sitnicama..Ne zabavljaj srce brojkama,nego se igraj sa cudima i veruj u jednostavnost i lepotu zivota.. Ponekad se osecam kao razmazena ruza..neki put kao pripitomljena lisica..ponajvise kao mala princezica..
pa ako ne smes da uzimas...ustvari ja bi ti preporucio da kupis daily formulu...to je extra stvar...imas sve minerale i vitamine koji popunjavaju dnevne potrebe organizma za vitaminima i minerala...a kosta 700dinara i traje neverovatnih 100 dana!!! uzima se jedna tableta dnevno
vuksa napisao:pa ako ne smes da uzimas...ustvari ja bi ti preporucio da kupis daily formulu...to je extra stvar...imas sve minerale i vitamine koji popunjavaju dnevne potrebe organizma za vitaminima i minerala...a kosta 700dinara i traje neverovatnih 100 dana!!! uzima se jedna tableta dnevno
super zvuci...a to ima u apotekama..ili....
Zadovoljstvo i lepota se kriju u sitnicama..Ne zabavljaj srce brojkama,nego se igraj sa cudima i veruj u jednostavnost i lepotu zivota.. Ponekad se osecam kao razmazena ruza..neki put kao pripitomljena lisica..ponajvise kao mala princezica..
ne znam da li imaa u apotekama ali imas u prodavnicam za suplemente...a posto vidim da si iz zrenjanina...tamo gde je onaj veliki matijevic market tu negde imas prodavnicu ne mogu tacno da se setim kako se zove ulica
vuksa napisao:ne znam da li imaa u apotekama ali imas u prodavnicam za suplemente...a posto vidim da si iz zrenjanina...tamo gde je onaj veliki matijevic market tu negde imas prodavnicu ne mogu tacno da se setim kako se zove ulica
jeste,ima tnx i ovako sam se zajebala juce(a izdrzala 4 dana jela sugava jaja i kuvanu ribu...grrrrrrrr),bio neki smrtni slucaj,pa aj za dusu da se nesto popije