Pitanje za Zabrinutu75

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lola71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 04, 2007 7:54 pm

Pitanje za Zabrinutu75

Post od lola71 »

zabrinuta75 ::
U jednoj kesici Proxeeda imate: 1000mg L-carnitina i 500mg Acetyl L-carnitina (kao i 800mg fruktoze i limunsku kiselinu radi arome).
L-carnitin – pakovanje od 60 kapsula od po 1000mg kosta 850,00 dinara (proizvodjac Encian je najpovoljniji na nasem trzistu za ovu aminokiselinu).
Acetyl-L-carnitin – pakovanje 120 kapsula od po 500mg kosta 4.250,00 dinara (proizvodjac Twinlab).
Sa dve kutije L-carnitina i jednom kutijom Acetyl-L-carnitina vi imate potrebne doze za cak 60 dana (jer treba uzimati obe aminokiseline 2 puta dnevno, kao i Proxeed), po ceni jedne kutije Proxeeda, koja vam traje samo 15 dana. Mnogo je isplativije.

Potrebna mi je informacija gde moze da se nabavi u Beogradu
L-carnitin – pakovanje od 60 kapsula od po 1000mg (proizvodjac Encian).

Acetyl-L-carnitin (proizvodjac Twinlab)– pakovanje 120 kapsula od po 500mg sam nasla u LAMA apoteci za 4.250,00 dinara. Medjutim, L-karnitin (proizvodjac Encian) sam nasla samo kao pakovanje od 60 tableta od po 500mg po ceni od 880 din.

Molim vas za informaciju, jer pokusavamo da probamo jeftiniju, ali i sto komforniju zamenu (sto se tice broja tableta dnevno) za Proxeed.

Zahvaljujem vam se unapred!
corakkk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 1:35 am

Pridruzujem se Lolinom pitanju.

Post od corakkk »

Takodje me zanima gde bih mogao da nabavim sastojke za Proxeed i kako da sve to uzimam,jer pijem ovaj lek,koji nije ni malo jeftin,vec 5 meseci,pa bi mi ta zamena veoma odgovarala... U napred zahvalan. Pozdrav svima.
corakkk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 1:35 am

Post od corakkk »

Ok sto se L-karnitina tice,ali na kutiji pise da sadrzi i fruktozu,limunske kiseline,manitol E-421,ukus-tonic water,polivinilpirolidon,koloidni silikondioksid,a mozda sadrzi jos nesto sto nece da otkriju...!!!???.Sta se desava sa ovim sastojcima!?Da li su oni neophodni,kakvu ulogu u dejstvu imaju i da li je ucinak potpun kad se uzimiju samo ta dva sastojka i to preko kapsula???!!! Izvinjavam se na sumnjicavosti,ali jednostavno ne zelim da gubim vreme na nesto sto mozda nece pomoci!Jel neko uzimao ovu zamenu i jel deluje?AKO NEKO IMA ISKUSTVA,MOLIO BIH ZA SAVET!HVALA PUNO SVIMA!
Odgovori