Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Molim vas, da li bi neko mogao da mi odgovori kako da ''izlecim'' moje rupice na usima od mindjusa. Obe rupice (po jedna na oba uveta), su se na neki nacin inficirale ili ne znam sta im se vec dogodilo, ali kada god stavim mindjuse u usi pocinje da lagano curi i kori se neka providno zuckasta tecnost.
Imam probusene usi vec 20 godina (inace imam 23 god.) a ovo mi se desava prvi put, ali traje vec skoro godinu dana, samo sto je sada bas uzasno. Cak se javlja i mali otok oko rupica.
Koristila sam neke masti (hloramfenikol ili tako nesto slicno). Ali to pomaze samo kada mindjuse nisu u usima.
Inace nosim mindjuse od raznih materijala i to mi ranije nikada nije smetalo, a sada smeta sve!
Unapred zahvalna :D
Da, ali nemam zdravstveno osiguranje tako da mi je skoro svejedno: drzavno ili privatno, placam i tako i tako, pa bih ipak htela nesto sigurno, ali gde me ne bi ''odrali'' :roll: za novac i na kraju nista.
Pozdrav :P