umanjeni polni organ, pitanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 25, 2007 9:21 pm
- Kontakt:
Ipak idem na cirkumziciju, e sad ono sto me interesuje koliko otprilike traje peiod preosetljivosti glavica? Mislim znam da se to ne moze precizno reci, i da je individualno, ali otprilike...
Sto se velicine tice doktor nije nista rekao, pretpostavljam da smatra da se , kao sto je vec neko rekao, prava velicina moze videti tek nakon sto se otkloni kozica.
Pozdrav
Sto se velicine tice doktor nije nista rekao, pretpostavljam da smatra da se , kao sto je vec neko rekao, prava velicina moze videti tek nakon sto se otkloni kozica.
Pozdrav

H E A L T H
-
- Aktivan član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm
I ja imam slican problem,samo sto mi je u opustenom stanju oko 7-8 cm,a u erekciji oko 13-14 cm.Kozica iznad glavica mi je oko 1 cm,i glavic mi ne moze proci(a svaki dan pokusavam u tome,"vezbam" ga stalno).Usput,mislim da mi nije dovoljno ni dugacak ni obiman(hocu da mi bude oko 18 u obimu i u duzini,zbog kondoma,jer ne mogu da ga smestim).bro_day napisao:Pozdrav,
Imam 19 godina. Polni organ mi je znatno manji nego normalno, uz to imam i nemogucnost povlacenja kozice prilikom erekcije.
Ajooooooooooj majko,osecam da boli nenormalno.Ima li neki drugi nacin,npr.neka krema da se kozica smeksa,ili tome slicno?Zar ne postoji nesto lakse i jednostavnije?Ako ima,recite.Vragolasta Amfibija napisao:http://www.rybarsky-obchod.cz/obrazky/big_pean.jpg
TI me se ne sece nego se vrh gurne u otvor kozice i onda se otvara kako bi se otvor rastezao.Ako ces sada da pitas da li boli,odma da ti kazem da boli.Ali ako ce te to postedeti operacije,treba istrpeti.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm