Bolovi u nogama

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Gost_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 30, 2007 1:36 am

Bolovi u nogama

Post od Gost_ »

Pre skoro mesec dana dobio sam upalu noznih misica (skoro svih), nakon sto sam posle duzeg vremena fizicke neaktivnosti odlucio da odigram koju partiju basketa. Sutradan sam, naravno, dobio upalu misica. Naredna 3 dana sam se vukao po terenu, gotovo da nisam ozbiljnije potrcao, ali sam kuci dolazio umoran, jer sam provodio gotovo 3 sata stojeci na nogama. Pauzirao sam dva dana, ali bolovi nisu prestali. Narednih nedelju dana sam proredio i skratio boravak na kosu - svaki drugi dan po pola sata. Noge nisu prestajale da bole, pa sam konacno odlucio da malo duze pauziram. Evo, proslo je vec dve nedelje kako sam prestao sa svim aktivnostima. Upala nije prestala. Sad vise nisam siguran da li je to upala misica ili nesto drugo... Sta da radim?

izvinite na ovako detaljnom opisu mojih cetvoronedeljnih aktivnosti, ali skratio sam post koliko sam mogao :)

Ako nesto znaci, imam 16 godina. I da, cini mi se da su mi noge smrsale. Mada, nije ni cudo, nisam ih koristio dve nedelje. Da kazem jos i da zadnje dve nedelje imam produzenu potrebu za snom. Spavam oko 10 sati, i plus popodne oko sat vremena.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Bez detaljnog pregleda, kao i krvnih analiza vrlo je nezahvalno bilo sta reci. Za pocetak uradite obavezno: SE, KKS, glikemija, glikozurija, urin komplet, acidum uricum, fibrinogen, AST, ALT, amilaze (serum i urin), CKMB, ALP.
Sve najbolje.
Odgovori