nagnjeceno stopalo

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ana_ana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 1:52 am

nagnjeceno stopalo

Post od ana_ana »

Pre 5 dana, drugarica mi je stala na levo stopalo, tj na mali prst,domali i deo oko njih. Posle par sati bilo mi je sve modro, i oteceno. Doktor u Grckoj me je pregledao i rekao da nije u pitanju prelom vec veliko nagnjecenje. Prepisao mi je Nimesulide GEl koji mazem 3x na dan, i Melocalm (Meloxicam) tablete 15mg koje se piju 2x dnevno. Rekao je ako bol ne prestane za 3 dana da se javim, medjutim ja sam u medjuvremenu doputovala u BG. Modrica je nestala,ali me stopalo i dalje boli, a otok se nije povukao tako da jos uvek ne mogu da obujem patiku od otoka i bola.
Da li da nastavim sa ovom terapijom i da li postoji nesto sto ce pomoci da mi otok sto pre spadne? Unpred hvala.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

S obzirom da stopalo nije snimljeno, trebalo bi ga snimiti. Medjutim, cak i da se pokaze prelom malih koscica prstiju, terapija je ista, lokalno led, mirovanje, analgetika... Terapija koju ste dobili je u redu, osim sto je trebalo hladiti mesto povrede.
Sve najbolje.
ana_ana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 1:52 am

Post od ana_ana »

Hvala, stavljala sam juce led, da li je kasno da i sada nastavim sa tim?
Odgovori