Lidera dezadorantska krema - pitanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
helenav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 11:28 am

Lidera dezadorantska krema - pitanje

Post od helenav »

I ranije sam koristila ovu kremu i opet se vratih na nju. Mene u stvari interesuje, ako se nanosi 1-2 puta sedmicno bez obrzira na svakodnevno tusiranje i ima visednevni ucinak, na koji nacin onda djeluje i koliko je da kazem nezdravo?
Isprobala sam je, znaci organizam se znoji, ali sve izgleda kao voda, nema neprijatnog mirisa i koristim je 2x nedeljno. Naravno svaki dan se tusiram, nekada i 2x dnevno i odusevljava me to sto se koristi rijetko i suzbija neprijatan miris, a pri tome organizam izbacuje znoj iz sebe.
Postoji jos jedan razlog zasto sam je kupila, naime nakon ispitivanja zena koje imaju rak dojke (nekima) na zlijezdama ispod miske su nasli natalozen jedan sastojak iz svih tih preparata koji se koriste. Tog sastojka jedino nema u Nivea fresh dezadoransu i koliko vidim u lideri. Lupicu ali u pitanju je Aluminium-... neki, ako nekoga interesuje provjericu pa cu javiti. Zimi koristim niveu, ali mi je ljeti previse blaga. Zato sam presla na lideru, ali ne znam koliko je zdrava. Zato molim neki savjet.
Hvala
lara25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 04, 2007 2:28 pm

Re: Lidera dezadorantska krema - pitanje

Post od lara25 »

helenav napisao:I ranije sam koristila ovu kremu i opet se vratih na nju. Mene u stvari interesuje, ako se nanosi 1-2 puta sedmicno bez obrzira na svakodnevno tusiranje i ima visednevni ucinak, na koji nacin onda djeluje i koliko je da kazem nezdravo?
Isprobala sam je, znaci organizam se znoji, ali sve izgleda kao voda, nema neprijatnog mirisa i koristim je 2x nedeljno. Naravno svaki dan se tusiram, nekada i 2x dnevno i odusevljava me to sto se koristi rijetko i suzbija neprijatan miris, a pri tome organizam izbacuje znoj iz sebe.
Postoji jos jedan razlog zasto sam je kupila, naime nakon ispitivanja zena koje imaju rak dojke (nekima) na zlijezdama ispod miske su nasli natalozen jedan sastojak iz svih tih preparata koji se koriste. Tog sastojka jedino nema u Nivea fresh dezadoransu i koliko vidim u lideri. Lupicu ali u pitanju je Aluminium-... neki, ako nekoga interesuje provjericu pa cu javiti. Zimi koristim niveu, ali mi je ljeti previse blaga. Zato sam presla na lideru, ali ne znam koliko je zdrava. Zato molim neki savjet.
Hvala
Taj sastojak za koji je konstatovano da je stetan se zove Aluminum Zirconium i njega stvarno ima u masi dezodoransa i stikova...Ja sam o toj Lideri cula samo pozitivne utiske od zena koje su ga koristile,kazu isto sto i ti da stvarno umanjuje jacinu neprijatnog mirisa znoja,a ako kazes da se i dalje znojis,znaci da ne zapusava te znojne kanale i eto jos jednog plusa,a ako nema ovog AZ,eto drugog plusa :)Imas u DM parfimerijama neku kolekciju dezodoransa,ne znam stvarno ko je proizvodjac,divno mirisu i nemaju sigurno AZ. POZZ
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

neutro roberts u stiku nema taj sastojak.jedva sam pronasla dezodorans koji ne sadrzi Aluminium Z. al sad ne koristim ni jedan drugi osim tog i jako sam zadovoljna.ne sprecava izlucivanje znoja al nema neprijatnih mirisa. pun pogodak.
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

Post od gytar »

Mislim da svaki dezodorans ima neki od tih stetnih sastojaka,zato ja vec par godina koristim samo sodu bikarbonu rastvorim sa malo vode i prebrisem miske i uopste se ne oseca miris znoja,samo se znojis,a nista se ne oseca,a i ne bacam vise tolike pare na dezodoranse,a kad sam stavljala dezodoranse ranije osecala sam i jak svrab,soda je cudo stvarno,jedina sto mi nije pomogla kod stopala.Tako da ti ne preporucujem ni tu lideru,mislim da je soda bezbednija.
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Samo mala napomena za sve, sastojak je ALUMINIJUM HLOROHIDRAT,a ne neki Al zirconium.
Tesko cete ga izbeci u vecini antiprespiranata ali vredi pokusati sa obicnim dezodoransima, najcesce u spreju. Ja sam pronasla neki Fa u spreju cini mi se da mirise na neke citruse , on nema ovaj sastojak.
Odgovori