ŠAKA - "UVUČEN ZGLOB"!?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dakac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 9:02 pm

ŠAKA - "UVUČEN ZGLOB"!?

Post od dakac »

Pokusacu sto slikovitije da objasnim, jer snimak sake nemam. Naime, domali prsti obe sake su manji od ostalih (za nijansu su visi od malica). Na tim prstima verovatno je jedna od “koscica” uvucena I deluje, kada skupim saku u pesnicu, da iznad domalih prstiju nemam zglob (one pomocu kojih racunamo parne I neparne mesece), I izgleda kao da imam samo tri. Funkcija sake je u redu I tu nemam nikakvih smetnji, cisto iz znatizelje postavljam pitanje za ortopede, ako sam uopste dobro objasnila, da vidim koliko cesto ovo vidjaju u praksi, zasto se javlja, I nosi li sa sobom neke tegobe u buducnosti. Imam 36 godina.
Jos da pomenem, da ne pomislite da sam frik!!, da ovo retko ko primeti I da moja okolina za to sazna uglavnom onda kada im pokazem. Pa I roditelji su mi to primetili upravo kada smo ucili parne I neparne mesece, prvi-drugi razred osnovne, I kada sam im zatrazila pomoc jer se kod mene nesto nije poklapalo!
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Otprilike mi je jasno sta zelite da kazete, ali bez pregleda, i potom snimka sake, ovo je zaista izuzetno tesko utvrditi, a sa ove pozicije, nemoguce.
Sve najbolje.
dakac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 9:02 pm

Post od dakac »

Hvala u svakom slucaju. Moram to jednoga dana da snimim, gorim od znatizelje da vidim kako to izgleda.
Adam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:08 am

Post od Adam »

To i moja devojka ima,tako da nisi jedina.To nije neki problem,ne treba da te brine.
Odgovori