Zbog osteoartritisa u lumbar and cervical delu i jakih bolova u desnoj lopatici koji cu prisutni 24 sata,pogrbljene posture i spustenog desnog ramena i sa carpal tunel obadve sake obratila sam se doktoru za pomoc ponovo.Poslao me na snimanje gornjeg dela kicme i vrata i ako mi je to radeno prosle godine.Obratila sam se za pomoc fizioterapeutu i kiropraktiku koji su mi pogorsali stanje.Naime bole me obadve noge,ziganje u butinama,listovima i osecaj prolaska struje kroz citavu nogu sa prilicno jakim bolom u obadve pete.Dobila sam puno kila!Desna butna kost me boli kada stojimi i jako me brinu sada noge.Tesko mi je stajati na nogama !Osecam veliku slabost u kolenima!Imam osecaj da mi obadve noge otkazuju!

Iskreno vam kazem da sam zabrinuta i nestrpljivo cekam nalaze snimanja koji ce biti iduce nedelje.Imam osecaj da mi se stanje pogorsava.
Recite mi sta da radim?Sta mi je sa nogama?Da li imam razlog za zabrinutost?Kakve su to dve "ciste"?Zasto mi je samo desna strana problem(desno rame,desna lopatica,desna butna kost,desna prva 2 rebra)?Zivim sa osecajem i bolom od 100 kila na mojim ledima vec puno godina ali sada zaista vise ne mogu da trpim bolove jer mi ometaju svakodnevni zivot.Lakse mi je kada lezim ali to nije moguce!Molim Vas savet

Please!!!!