Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Zanima me da li je neko probao "recept" za uklanjanje strija dr.Goranii, ono mazanje tretinoinom 1% ili diferinom i centelom asiatic-om ili mustelom protiv strija.Ako jeste kakvi su rezultati?Da li dr. Goranii mozda zna gde u Nisu moze da se nadje mustela i tretinoin ili da se obavi neka druga metoda uklanjanja strija?
Ja imam strija po citavom stomaku i jako me zivciraju Ako neko ima neki nacin da se one uklone neka javi OBAVEZNO
Klijenti koji su koristili Mustelin preparat protiv strija bili su zadovoljni, ali ne znam u kom stanju je bila koža zahvaćena strijama. Preparat sa tretinoinom je takođe davao rezultate, ali uskoro nastupa vreme kada se retinoidi ne koriste (zbog sunca). Možda da probate Mustelu, a tretinoin da ostavite za jesen.
Pitao bih sledeće:Da li neko od vas zna nešto o kremi Strivectin SD.Čitao sam da je to nešto najbolje što danas pomaže ko postojećih strija.Ima jaku cijenu, ali ako zaista pomaže...Imate i na internetu nešto više o njoj, a ja sam još negdje pročitao o pozitivnim efektima te kreme.Možda Silvio zna nešto o tome.
mr.silvio,da li postoji ogranicenje u smislu duzine koriscenja tretionina i da li se sme nanositi na grudi?Za koliko treba ocekivati prve rezultate? HVAL NA ODGOVORU UNAPRED