Vec duze vreme imam povisenu temeperaturu u vecernjim satima....temperatura traje tri meseca i ne ide uglavnom preko 37.2...u prvih mesec dana doktori su mi savetovali da se aktiviram malo,sportske aktivnosti i slicno...medjitim nakon fudbala temperatura mi je skocila na 38,a cinimi se da sam dobio upalu besike...pio sam uvin caj nedelju dana i sve je proslo...
Nakon mesec dana bolovi su se opet vratili...u vuse navrata sam dao urin i urino kulturu,bris i sve je u redu....poslenjih dana osecam bolove u ledjima,mislim da su bubrezi,nakon mokrenja...to traje otprilike pola sata,sat i prestane....unosim dosta tecnosti,,,,na analizi krvi kreatinin oko 90 sto govori o normalanom radu bubrega...mislim da je sve ovo posledica mog duzeg febrilnog stanja....
Molim i za vase misljenje...inace imam 21 godinu
Bolovi u bubrezima posle mokrenja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 08, 2007 12:21 am
hvala na preporuci...
Vec sam danas odradio ultrazvuk abdomena,i bubrezi su uredu,nema kamena,u normalnom su polozaju...
dobio sam i rezultate urino kulture opetj e hvala Bogu u redu...
kaze mi internista da je moguce nastao pesak od povecane kolicine vitamina C,koji uzimam vec dva meseca ujutru i uvece
Vec sam danas odradio ultrazvuk abdomena,i bubrezi su uredu,nema kamena,u normalnom su polozaju...
dobio sam i rezultate urino kulture opetj e hvala Bogu u redu...
kaze mi internista da je moguce nastao pesak od povecane kolicine vitamina C,koji uzimam vec dva meseca ujutru i uvece
- Vragolasta Amfibija
- Moderator