Bolovi u bubrezima posle mokrenja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Bannne
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 08, 2007 12:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bolovi u bubrezima posle mokrenja

Post od Bannne »

Vec duze vreme imam povisenu temeperaturu u vecernjim satima....temperatura traje tri meseca i ne ide uglavnom preko 37.2...u prvih mesec dana doktori su mi savetovali da se aktiviram malo,sportske aktivnosti i slicno...medjitim nakon fudbala temperatura mi je skocila na 38,a cinimi se da sam dobio upalu besike...pio sam uvin caj nedelju dana i sve je proslo...
Nakon mesec dana bolovi su se opet vratili...u vuse navrata sam dao urin i urino kulturu,bris i sve je u redu....poslenjih dana osecam bolove u ledjima,mislim da su bubrezi,nakon mokrenja...to traje otprilike pola sata,sat i prestane....unosim dosta tecnosti,,,,na analizi krvi kreatinin oko 90 sto govori o normalanom radu bubrega...mislim da je sve ovo posledica mog duzeg febrilnog stanja....

Molim i za vase misljenje...inace imam 21 godinu
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Nema tu nekog nagadjanja,potrebno je da ti se urade nalazi i snimanja,koje opet nema potrebe ovde da nabrajam vec ce ti sve biti receno kad posetis urologa i pozalis mu se na svoj problem.
Ne postoji drugi nacin da se postavi dijagnoza.
Bannne
Novi član
Novi član

Post od Bannne »

inace nemam problema sa mokrenjem,niti je bolno,niti je ucestalo,da li sve ovo moze da bude na nervnoj bazi posto me ova temoeratura izuzetno nervira...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Kao sto rekoh,nema nagadjanja jer u tvoj slucaju moze da bude opasno ako ti sada je kazem da je to nanervnoj bazi i ti ne odes kod lekara nakon cega ti bubreg prestane sa radom.
Kapiras?
Ja cu biti direktno odgovorna.
Zato ti lepo,kao coveku kazem,poseti urologa da ti se urade neka snimanja !
Bannne
Novi član
Novi član

Post od Bannne »

hvala na preporuci...
Vec sam danas odradio ultrazvuk abdomena,i bubrezi su uredu,nema kamena,u normalnom su polozaju...
dobio sam i rezultate urino kulture opetj e hvala Bogu u redu...
kaze mi internista da je moguce nastao pesak od povecane kolicine vitamina C,koji uzimam vec dva meseca ujutru i uvece
Bannne
Novi član
Novi član

Post od Bannne »

i jos nesto sutra idem i kod urologa na detaljnije pretrage
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Izvini,a ko ti je rekao da uzimas vit C ujutru i uvece !!!???
VErovatno da je to u pitanju.Uzimaj dosta tecnosti da izbacis taj pesak,bolece te dok ga izbacujes ali boljel nego da se stvori kamen.
Odgovori