Naime kupila sam Afroditinu kremu protiv celulita 3u1 (Garcinia), ali tek na internetu na zvanicnom sajtu Afrodite pise da nije preporucljiva za osobe sa izrazenim venama. Hm? Ja imam izrazene vene na listovima, ali ja sam mislila da kremom tretiram samo butine i zadnjicu. Zato molim nekoga da mi odgovori smijem li se upustiti u ovaj pokusaj suzbijanja celulita, dakle smijem li koristiti ovu kremu?
Hvala
Pitanje u vezi krema protiv celulita i prosirenih vena
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Hm, sve je to jos jedan pokusaj. Meni je super bila od Avona ona krema protiv celultia i zaista vidljiv rezultat, ali u kombinaciji sa plivanjem jer sam dugo bila na moru. Negdje na sajtu sam procitala da je najbolje rezultate pokazala Afrodita, zatim ne znam Nivea, pa Avon... MOja prijateljica je koristila Vishy pa nista.
Ne znam kako je tacno isla rang lista, ali rekoh da probam. Ali evo problema koji sam iscackala na zvanicnom sajtu, a na kutiji, tubi ili na papiru nema ni rijeci o tome. Mislim na to da nije preporucljivo za osobe sa prosirenim venama. Ja sam pocela da je koristim, jer mi samo za butine i treba, a moje vene su na listovima, pa rekoh : "ko prezivi pricat ce". A Brsljan gel je savrsena stvar za celulit, ali mene nervira sto nakon stipkanja i masiranja pocnu da se pojavljuju one mrvice da ih tako nazovem koze i gela i sto je ljepljiv, da ne kazem slipav
Ne znam kako je tacno isla rang lista, ali rekoh da probam. Ali evo problema koji sam iscackala na zvanicnom sajtu, a na kutiji, tubi ili na papiru nema ni rijeci o tome. Mislim na to da nije preporucljivo za osobe sa prosirenim venama. Ja sam pocela da je koristim, jer mi samo za butine i treba, a moje vene su na listovima, pa rekoh : "ko prezivi pricat ce". A Brsljan gel je savrsena stvar za celulit, ali mene nervira sto nakon stipkanja i masiranja pocnu da se pojavljuju one mrvice da ih tako nazovem koze i gela i sto je ljepljiv, da ne kazem slipav

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Izgleda da si u pravu sto se tice koriscenja krema protiv celulita i prosirenih vena. Dok ti se (ako ti se uopste) ne javi neko ko je zaista strucan, probaj da ovo pitanje postavis ovde:
http://www.ana.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1395
http://www.ana.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1395
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo odgovora za sve koje ovo interesuje. Sajt je dobar, steta sto je malo posecen.
http://coner.hr/forum/viewtopic.php?t=360
http://coner.hr/forum/viewtopic.php?t=360
Ovo je odgovor koji sam dobila od Afrodite, jer sam im se obratila za pomoc. Odgovor je bio:
[b]Poštovani,
u vašem slučaju preporučujemo vam Body Slim gel protiv celulita Cekropija, koji ugodno djeluje na vene i pospješuje cirkulaciju, uz to je izuzetno učinkovit u slučaju kompaktnog celulita. Zbog brzog i dubokog prodiranja u kožu intenzivno razgrađuje masnoće, intenzivno uklanja štetne tvari i vodu iz potkožnog tkiva i oblikuje tijelo. Da biste postigli optimalnan učinak, obucite specialne Aroma čarape s hlačicama za masažu i budite fizički aktivni najmanje sat vremena - ovo proljeće u novim bojama. Uz tirkizno plave trendovske »tajice«, koje su nepogrešive kod uklanjanja celulitnih naslaga, odsad možete birati i u smeđoj i crnoj boji. Pomoću hlačica ćete u kombinaciji s gelom protiv celulita Cekropija te uz redovitu fizičku aktivnost učinkovito oblikovati tijelo (opseg tijela možemo smanjiti i do 3 cm ), a za bolje rezultate preporučljivo ih je nositi cijeli dan.
Kremu protiv celulita Garcinia vam ne preporučujemo.
Lijepi pozdrav,
Marketing Kozmetike Afrodita [/b]
MOzda jos nekome pomogne, a tebi puno hvala na odgovoru
[b]Poštovani,
u vašem slučaju preporučujemo vam Body Slim gel protiv celulita Cekropija, koji ugodno djeluje na vene i pospješuje cirkulaciju, uz to je izuzetno učinkovit u slučaju kompaktnog celulita. Zbog brzog i dubokog prodiranja u kožu intenzivno razgrađuje masnoće, intenzivno uklanja štetne tvari i vodu iz potkožnog tkiva i oblikuje tijelo. Da biste postigli optimalnan učinak, obucite specialne Aroma čarape s hlačicama za masažu i budite fizički aktivni najmanje sat vremena - ovo proljeće u novim bojama. Uz tirkizno plave trendovske »tajice«, koje su nepogrešive kod uklanjanja celulitnih naslaga, odsad možete birati i u smeđoj i crnoj boji. Pomoću hlačica ćete u kombinaciji s gelom protiv celulita Cekropija te uz redovitu fizičku aktivnost učinkovito oblikovati tijelo (opseg tijela možemo smanjiti i do 3 cm ), a za bolje rezultate preporučljivo ih je nositi cijeli dan.
Kremu protiv celulita Garcinia vam ne preporučujemo.
Lijepi pozdrav,
Marketing Kozmetike Afrodita [/b]
MOzda jos nekome pomogne, a tebi puno hvala na odgovoru