Problem sa diskopatijom
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Problem sa diskopatijom
Imam 18 godina i veliki problem mi je diskopatija. To kako kazu doktori je izmestavanje na diskovi megu prslenima l3-l4 i l4-l5 dal neko ima odgovor na moj problem. Ja sam suvise malad za ovu bolest i ako neko zna bilo kakav lek nek mi pomogne. Unapred hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Leka nazalost nema. Medjutim dosta toga mozete da uradite kako biste se resili tegoba, i poboljsali svoje stanje.
Niste naveli kolikoste visoki/teski, nije ni bitno, bitno je da znate da sto ste laksi, to bolje po Vasu kichmu, nadalje, treba da pocnete da se bavite ODGOVARAJUCIM sportom, a najbolji je plivanje. I da svakodnevno sprovodite vezbe za paravertebralnu muskulaturu kako bi ona ojacala i mogla da drzi Vas kicmeni stub u sto je moguce pravilnijem polozazju.
Niste naveli kolikoste visoki/teski, nije ni bitno, bitno je da znate da sto ste laksi, to bolje po Vasu kichmu, nadalje, treba da pocnete da se bavite ODGOVARAJUCIM sportom, a najbolji je plivanje. I da svakodnevno sprovodite vezbe za paravertebralnu muskulaturu kako bi ona ojacala i mogla da drzi Vas kicmeni stub u sto je moguce pravilnijem polozazju.
Sve najbolje.