MOLIM VAS POMOC U IZBORU LEKA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 24, 2006 5:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MOLIM VAS POMOC U IZBORU LEKA
Od pre nedelju dana sam pocela da osecam bolove u donjem delu ledja i to samo pri savijanju,nakon toga sam osetila da se desni misic duz kicmenog stuba extra zategao.Fizijatar mi ja rekao da je to ili od promaje ili od preteranog treniranja i dao da koristim DIKLOFEN,TETRAZEPAM,KETONAL GEL.BEN GAY CRVENI.Ja sam to koristila nekih 4 dana medjutim nista se nije promenilo,misic je i dalje kao strela zategnut.Drug mi je preporucio VEYXAT,konjsku mast za tetive i misice,pa me interesuje neko strucno misljenje o tome ili ako je neko imao iskustva sa istom.Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Nisam imao iskustva sa doticnim lekom, ali sa predlozenom terapijom jesam i slazem se sa njom. Ali uz jednu digresiju, niste napomenuli da li vam je doktor savetovao mirovanje i da li ste se toga pridrzavali. Mislim, ovo se ne odnosi samo na vas vec na celu armiju pacijenata sa ovakvim i slicnim tegobama. Osnovni lek je MIROVANJE. Sve drugo je cisto tu da malo olaksa proces zalecenja, da obezboli i ostalo. Sve te tabletice su obicne secerne pilulice i nemaju nikakav efekat ako se ne miruje!!!
Sve najbolje.