MOLIM VAS POMOC U IZBORU LEKA

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ragazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 24, 2006 5:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

MOLIM VAS POMOC U IZBORU LEKA

Post od ragazza »

Od pre nedelju dana sam pocela da osecam bolove u donjem delu ledja i to samo pri savijanju,nakon toga sam osetila da se desni misic duz kicmenog stuba extra zategao.Fizijatar mi ja rekao da je to ili od promaje ili od preteranog treniranja i dao da koristim DIKLOFEN,TETRAZEPAM,KETONAL GEL.BEN GAY CRVENI.Ja sam to koristila nekih 4 dana medjutim nista se nije promenilo,misic je i dalje kao strela zategnut.Drug mi je preporucio VEYXAT,konjsku mast za tetive i misice,pa me interesuje neko strucno misljenje o tome ili ako je neko imao iskustva sa istom.Hvala
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisam imao iskustva sa doticnim lekom, ali sa predlozenom terapijom jesam i slazem se sa njom. Ali uz jednu digresiju, niste napomenuli da li vam je doktor savetovao mirovanje i da li ste se toga pridrzavali. Mislim, ovo se ne odnosi samo na vas vec na celu armiju pacijenata sa ovakvim i slicnim tegobama. Osnovni lek je MIROVANJE. Sve drugo je cisto tu da malo olaksa proces zalecenja, da obezboli i ostalo. Sve te tabletice su obicne secerne pilulice i nemaju nikakav efekat ako se ne miruje!!!
Sve najbolje.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Bila je ranije u ponudi-Lekaseptal a sada se zove Vetaseptal(kao mast za tetive itd) i dobro se pokazala u primeni kod ljudi.Ipak ono sto je napomenuo miodrage,treba mirovati jedno vreme zbog te zategnutosti da se ne bi jace provocirao bol
Odgovori