Potkožne bubuljice
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 3:16 pm
Potkožne bubuljice
Meni je lice bilo skroz cisto do letos....Letos,pred prijemni su mi skocile po 3 velike potkozne akne na levom i desnom obrazu.Cim sam otisla na more to se sredilo..jer sam tamo bila 2 meseca...ali kad sam se vratila...pakao.Prvom mi je dermatolog dao benzac..nije mi odgovarao..pa skinoren..takodje nista....To mi je skroz sprzilo lice.Meni je koza bila masn..sad je dehidrirana skroz.Vise ne znam stacu...Sad mi je ostalo neko crvenilo i neki oziljci..ili se ja tripujem da su oziljci zbog crvenila koje nikako ne mogu da sklonim....
Pozdrav!
Mirjana,
Probaj da povratis hidratantnost koze kremom Family hydrasoft (firma Rosal, web adresa: www.neva.hr). Kremu imas u hipermarketu Idea (kutija 150 ml, cena oko 200 din.). Glicerin, urea, sorbitol, alantoin i linalol su samo neki od sastojaka koji bi trebali da ti brzo povrate hidratantnost, ali ne i da ti izmaste kozu. Krema se veoma brzo upija.
Pozdrav,
mr M.
Probaj da povratis hidratantnost koze kremom Family hydrasoft (firma Rosal, web adresa: www.neva.hr). Kremu imas u hipermarketu Idea (kutija 150 ml, cena oko 200 din.). Glicerin, urea, sorbitol, alantoin i linalol su samo neki od sastojaka koji bi trebali da ti brzo povrate hidratantnost, ali ne i da ti izmaste kozu. Krema se veoma brzo upija.
Pozdrav,
mr M.
-
- Novi član
...
A gde se nalazi taj hipermarket?
pozdrav!
Hipermarket Idea se nalazi u ulici Omladinskih brigada br. 100 na Novom Beogradu (Blok 64). Jedna stanica autobusa 73, ili 610 ili 94, pre nego sto autobus skrene u ulicu Jurija Gagarina (sto znaci da se moze ici i autobusom br. 95, ili tramvajima, odnosno autobusima koji ih sada menjaju, pa se treba malo vratiti unazad).
Pozdrav,
mr M.
Pozdrav,
mr M.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Rosal Family hydrasoft se moze naci i u Super Veru.
To sto je ovaj krem preporucio mr M dokazuje koliko su od koristi informacije koje clanovi foruma dobijaju od strucnih osoba. (mr Silvio se podrazumeva.)
Krem zaista ima izrazito laganu teksturu , zaista ga koza odlicno upija a posle nanosenja je meka i glatka.
To sto je ovaj krem preporucio mr M dokazuje koliko su od koristi informacije koje clanovi foruma dobijaju od strucnih osoba. (mr Silvio se podrazumeva.)
Krem zaista ima izrazito laganu teksturu , zaista ga koza odlicno upija a posle nanosenja je meka i glatka.
HITNO MI JE POTREBNA POMOC!
LICE MI JE UVEK BILO CISTO.KAD SAM ZAVRSILA SREDNJU SK.POJAVILO MI SE PAR PODKOZNIH BUBULJICA,PROSLO JE GOD.DANA I TRNUTNO MI JE CELO LICE PREKRIVENO NE SME NI DA PREBROJIM NAJVISE NA OBRAZIMA I SA STRANE.KOZNI MI JE PREPORUCIO PLANTODERM AL MI NIJE POMOGAO.VEOMA VODIM RACUNA O LICNOJ HIGIJENI CAK NEPIPAM RUKAMA LICE,CISTIM GA DVA PUTA DNEVNO NAJMANJE,LOSION JE BEZ ALKOHOLA UVEK NAMAZEM LICE POSLE TOGA.I JA MISLIM DA JE IZGUBILO VLAZNOST,JER NE MOGU DA IZADJEM IZ KUCE BEZ KREME NI LETI(TIP KOZE MI JE BIO IZMEDJU MESOVITOG I OSETLJIVOG).NE ZNAM STA JE RAZLOG TOLIKOM BROJU BUBULJICA DAL JE MOGUCE ZBOG NERVIRANJA,COKOLADE I SL.?JOS JEDNA BITNA STVAR DOK SPAVAM LICE MI JE NA JASTUKU,BAS TAJ DEO SA BUBULICAMA.DAL IMA VEZE SA TIM IL MI SAMO NADRAZAVA LICE?MOLIM SVAKOG KO ZNA NESTO O OVOME ILI JE IMAO SL.ISKUSTVA NEK MI ODGOVORI KAKO DA RESIM OVAJ PROBLEM.
UNAPRED ZAHVALNA
ELA
LICE MI JE UVEK BILO CISTO.KAD SAM ZAVRSILA SREDNJU SK.POJAVILO MI SE PAR PODKOZNIH BUBULJICA,PROSLO JE GOD.DANA I TRNUTNO MI JE CELO LICE PREKRIVENO NE SME NI DA PREBROJIM NAJVISE NA OBRAZIMA I SA STRANE.KOZNI MI JE PREPORUCIO PLANTODERM AL MI NIJE POMOGAO.VEOMA VODIM RACUNA O LICNOJ HIGIJENI CAK NEPIPAM RUKAMA LICE,CISTIM GA DVA PUTA DNEVNO NAJMANJE,LOSION JE BEZ ALKOHOLA UVEK NAMAZEM LICE POSLE TOGA.I JA MISLIM DA JE IZGUBILO VLAZNOST,JER NE MOGU DA IZADJEM IZ KUCE BEZ KREME NI LETI(TIP KOZE MI JE BIO IZMEDJU MESOVITOG I OSETLJIVOG).NE ZNAM STA JE RAZLOG TOLIKOM BROJU BUBULJICA DAL JE MOGUCE ZBOG NERVIRANJA,COKOLADE I SL.?JOS JEDNA BITNA STVAR DOK SPAVAM LICE MI JE NA JASTUKU,BAS TAJ DEO SA BUBULICAMA.DAL IMA VEZE SA TIM IL MI SAMO NADRAZAVA LICE?MOLIM SVAKOG KO ZNA NESTO O OVOME ILI JE IMAO SL.ISKUSTVA NEK MI ODGOVORI KAKO DA RESIM OVAJ PROBLEM.

UNAPRED ZAHVALNA
ELA
Andjela napisao:Rosal Family hydrasoft se moze naci i u Super Veru.
kad je koza dehidrirana jel to znaci da se peruta i pomalo zateze i pecka kad se opere?smijem li ovu rosalovu kremu staviti i na mjesto gdje sumi sitne bubuljice koje imam, npr celo, mozel im naskoditi, jer su crvenkaste?HVALA
Ne razumijem sta se ti sad tako reagujes na nas(ili mene) kad uopste nisam trazila da mi urednici odgovaraju, konsultujem se s kim bilo ovdje, zato i jesam ovdje da pitam, meni da postave milion pitanja ovdje ja bi rado odgovorila jer znam kako je meni?ja sam mislila da smo ovdje da pomognemo jedni drugima, da dajemo savjete.....da sam bila bezobrazna u pocetku priznajem, otvarala sam kamaru tema bez prvobitne opcije trazi, ali sad jednostavno normalno pricam, komuniciram i to nisam od tebe trazila odgovor, niti sam s tobom ikad pricala, niti sam rekla da urednici moraju da odgovaraju...ne razumijem...sta god da uradim ne valja....da trazim novi forum?HVALA
-
- Novi član
...
Pokusacu da nadjem tu kremu..94 mi odgovara...
A sta bi mogla da koristim za crvenilo???Dermatolog mi je rekao da uzmem aktivni kiseonik..nije pomoglo...pa termalnu vodu...takodje nista...a ni obloge od kamilice.
Vise to nisu ni akne,ni bubuljice,vec samo crvene tacke.
A sta bi mogla da koristim za crvenilo???Dermatolog mi je rekao da uzmem aktivni kiseonik..nije pomoglo...pa termalnu vodu...takodje nista...a ni obloge od kamilice.
Vise to nisu ni akne,ni bubuljice,vec samo crvene tacke.